Šta je novo?

Motorola RAZR MAXX - konacno pomak

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Da ne duzim mnogo, konacno telefoni napreduju i po pitanju kapaciteta baterje a ne samo velicine ekrana i to je ono sto svojski pozdravljam!!

Motorola had a couple of other interesting handsets for Verizon - the RAZR MAXX and the purple version of the original RAZR. The MAXX is the one that had our jaws drop to the floor though, it's a little thicker and a little heavier than a regular RAZR but it offers the amazing 21.5 hours of continuous talk time. Now go back and read that again.

The key to this nearly day-long talk time (people with insomnia will probably appreciate it) the giant battery that Motorola somehow managed to cram inside. We are talking a capacity of 3300mAh here.

That's almost the size of a 7" tablet battery. Big (in capacity) batteries are usually big (in physical size), but we put the MAXX next to one of the thinnest smartphones ever, its RAZR XT912 half-twin, and saw only minor physical changes.

At a micron under 9mm the Motorola RAZR MAXX is still slimmer than an iPhone 4S and its battery has more than twice the capacity. The MAXX weighs more than a regular RAZR, thouhg (145g vs. 127g).

Everything else about the Motorola RAZR MAXX is virtually identical to the regular RAZR for Verizon - that means 4.3" qHD SuperAMOLED screen with scratch resistant glass, 1.2GHz dual-core CPU, 1GB of RAM and LTE connectivity. We're happy to report that the Kevlar-coated back is still onboard too.

Ne svidja mi se samo sto su mu sabili ono djubrence od kamere (nije mi jasno sta ce 12mp u onolicnoj optici) u onaj gornji deo al dobro, mora biti i nesto sto ne valja :D

Auh, svaka cast za motorolu jos samo ostali da pocnu da ih prate.
Fenomenalno.

Konacno covece. Mada sam do sada imao samo telefone sa odlicnim autonomijama, od a40/m35i pa do k810 i sada Wave-a, ali ovo je odlicna vest, ne znam kako bih imao recimo neki htc android koji se gasi posle 24h prosecne upotrebe.

cuj 24h...moj sa wildfire s sa upaljenim wcdma only i gprsom prsne za oko 10h :( Zivim za ovo!!!

:d :d :d nisam znao da je toliko losa situacija..
Meni Wave sa 3G i napucanim osvetljenjem uz dosta upotrebe gura 2 dana laganeze, da gazim telefon. Jedino gps uz bada sports aplikaciju + trazenje 3g po zabitima svuku malo vise ali nista strasno. I to jos sa manje stedljivim modom :D kada bih aktivirao taj stedljivi mod kroz neke kodove, pa 3 dana autonomija uz gazenje :D

Gresim li ili Wave nije android telefon?! Tom logikom mogao sam i ja da hvalim moj E52 koji radi 6 dana ali to je vec druga prica ;)

Btw kazu da je maxx izgurao 16h price konstantno; impozantna cifra i posebno sto mi je mnogo lepsi sa ovom debljom baterijom tj skroz je flat!! Vrlo moguce da ce ovo da bude moj sledeci tel ako do tada ne padne cena iphonetu 4s za mnogo ;)

Imamo 2 razr maxx teme i jednu nadogradjenu na obican razr :D

Ne mozes da poredis dumb phone ili neki symbian [mada je to isto :d] sa onako hw napucanim Waveom [za svoje vreme] i os-om pa makar to bila i bada 1.2 ;)

IP4s je odlican, ali ja sa 3,3'' displeja ne bih presao na samo 3,5'' pa da mi daju dzabe :d

Poslednja izmena:
Apsolutno sve to, ali se zna koliko je android gladan po pitanju baterije pa zato i ispisah sve to ;)

Odlicni rezultati mada sam ocekivao jos vecu razliku u web browsingu npr :D
Ali nema veze, nadam se da ce moci da se kupi gsm verzija, iako je dosta skup telefon mislim da bih prekrsio svoje pravilo da ne dajem preko 300e za telefon u paketu operatera :D Jos bi u t'noru mogao da uzmem na rate..

uf... tesko je to bilo za ocekivati sa 3300mAh xD
pitam se koliko je tezak i gde stane ta baterija..

Pa vidis valjda gde stane :p fon je jos lepsi od obicnog razr modela a tezak je 145g sto je smesno za metalni telefon sa 4,3'' displejom i tolikom baterijom.

Browsing bi bio bolji da ima stock ics :). Jer ima onu negative opciju.

---
desire

I to sto kazes. Samo da izbace gsm verziju.. odmah kupujem, tesko da bih sa talasa presao na fon sa losijom autonomijom, sta mi znaci all in one uredjaj ako npr odem na kampovanje od 3 dana a neki fon kao sgs II vrisne za 12h upotrebe [trazenje mreze i pozivi, sms, gps, muzika i hd video i fotografisanje] Wave je do sada te stvari herojski odradjivao..

A da li moze ovaj akumulator da se nakalemi na obican razr? :d :D

Prvi dobar telefon u ovoj branši Motorola je odradila sa Atrix modelom (prvom verzijom) i baterijom od 1950 mA, dual core cpu, 1 gb ram, bla, bla... Posle su opet počeli da se *****izuju sa malim snagama baterije... I sada su napucali ova Razr....
Lepo osveženje je i Sony sa ion modelom i 1900mA...Ali ovaj MAxx je svakako rekorder..

Za one koji su, kao ja, već kupili Motorolu RAZR da pomenem da se za oko 120 dolara sa neta mogu naručiti originalna baterija, leđa i vratanca koja pokrivaju SIM i SD slotove, pomoću kojih se uz malo rada obični RAZR moduje u punokrvni MAXX.

Uff to mi nesto mnogo deluje... Kakva je situacija sa bootloader-om? Je l' su jos uvek zakljucani?

Steta sto ovaj model nema 720p displej, nego ovu rez i pentile.. Savrsena autonomija za jedan android ali htc one S izuzev baterije svuda pere ovu Motorolu.

Uff to mi nesto mnogo deluje... Kakva je situacija sa bootloader-om? Je l' su jos uvek zakljucani?

Yup. Blizu je način da se ovo zaobiđe, a neki se čak nadaju da bi Motorola mogla da otključa bootloader apdejtom na ICS ovih dana (nema šanse). Sreća da je fabrički ROM prilično dobar, ali sadašnji manjak divelopment zajednice definitivno umanjuje vrednost ovog telefona.

moze tel da se naruci od engleza , ~390 funti sa sve isporukom , moze i jeftinije da se prodje ... Zasto mislim da ce to daleko biti jeftinija cena nego kad se i ako pojavi kod nas krajem maja :)

Koristite li jos ovaj telefon? Kako vam radi 4.1.2? Kod mene katastrofa lose, ne pomaze ni factory reset, ni nova instalacija. Par dana bude bolje a onda opet krene seckanje. CM 5.1.2 radi savrseno preko safestrapa ali 'ebiga fali root..

Vrh Dno