Kada platis telefon jako velike pare, dobijes najbolji ili jedan od najboljih telefona koji postoje.
Nebitno je da li ce to da kosta 1.000€ ili 3.000€ jer koliko god da bude da se kaze da je previse, to ne menja cinjenicu da si kupio nesto najbolje sto postoji.
Onaj kupac koji moze da priusti najbolje nece razmisljati koliko to najbolje kosta sve dok zna da zauzvrat najbolje i dobija.
A ovaj telefon kosta skoro kao najbolje sto postoji a ne nudi apsolutno nista ni blizu tim najboljim uredjajima.
Ovaj telefon naplacuje ideju i resenje, a preplacuje bezobrazno jer u cenu nisu uracunati silni kompromisi.
I onda se, bar ja, pitam ko bi to trebalo da plati telefon koji kosta kao najbolji a ne nudi nista od toga, uskracuje kupca svega onoga najboljeg sto trenutno postoji, zarad prekplapajuceg momenta...
Osim nekoga ko na ovaj telefon moze da gleda kao gimmick kojim moze da se casti, ja stvarno ne znam ko...
Mada ok, moze neko da kaze, meni ne treba vise od ovoga sto ovaj telefon nudi, i cena mi vredi meraka da ga poklapam... I to je ok.