Šta je novo?

Motorola potvrdila dolazak Android 15 ažuriranja za više uređaja, evo kompletne liste telefona koji dobijaju nadogradnju

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-15-moto.webp

Motorola potvrdila dolazak Android 15 ažuriranja za više uređaja, evo kompletne liste telefona koji dobijaju nadogradnju​

Motorola proširuje listu uređaja za Android 15, dok novi sistem donosi unapređenje privatnosti, arhiviranje aplikacija i bolje multitasking funkcije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...tne-liste-telefona-koji-dobijaju-nadogradnju/

Da ne smaram o trajanju ljubavi Motorole i mene, ali i o "sporom update-u Motorole", to smo već apsolvirali.
Sećam se ranijih, "bržih" update-a, sa novim androidom, stizali su i problemi zbog nedovoljnog "šminkanja". U poslednjia dva ili tri update-a, a pričam o verziji androida, sve je uvek bolje i fluidnije. Nema novih bagova, a stari se ispravljaju. Tako je bar kod mene na edge 30 ultra! Tako da, dobrodošao A15, kad god stigao.☺️

Upravo sad sam dobio nadogradnju na android 15 za motorolu 50 neo, imam i 50 pro ali za nju jos ništa bar za sad. Nikad brze.

Prilozi

• IMG_20250118_212703615_HDR_AE.jpg
    IMG_20250118_212703615_HDR_AE.jpg
    158.3 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno