Šta je novo?

motorola mpx200 remote controle

cheyenne

Slavan
Učlanjen(a)
24.03.2006
Poena
320
Konkretno treba mi program koji ce mi omoguciti recimo da poslajem sms sa kompa kada je telefon zakacen za komp znaci neka vrsta remote controle......da li postoji nesto tako....ja sam samo naleteo da obrnutu situaciju da mobilni koristis kao neku vrstu daljinskog....?!

imaš Jeyo Mobile Companion za te stvari, koji ima još neke korisne funkcije (backup podataka, hvatanja screenshota telefona, stanje memorije, baterije...)... samo ga ti potraži malo, nećeš imati problema da ga nađeš na netu.

pozdrav! :wave:

imaš Jeyo Mobile Companion za te stvari, koji ima još neke korisne funkcije (backup podataka, hvatanja screenshota telefona, stanje memorije, baterije...)... samo ga ti potraži malo, nećeš imati problema da ga nađeš na netu.

pozdrav! :wave:

Nisam imao problema da ga nadjem cak sta vise za 5 min....ali imam problema sto nece da radi.....pomoc....nece da se konektuje sa tel. pratio sam uputstvo gledao u help file ali nista ne pomaze.....sta nije u redu.....imam najnoviju verziju i jeyo mobile i activsynca.....?!poz

a jel ga activesync prepoznaje? ako ga prepoznaje activesync, onda nešto nije u redu, a ako samo Jeyo, pa ne znam, sad odoh da pogledam šta mogu da uradim :)

a jel ga activesync prepoznaje? ako ga prepoznaje activesync, onda nešto nije u redu, a ako samo Jeyo, pa ne znam, sad odoh da pogledam šta mogu da uradim :)

Prepoznaje ga activsync kao i ranije bez ikakvih problema......ali jeyo nista...ne znam sta bi moglo da bude jedino ako verzije nisu kompatibilne/mozda treba da instaliram neku stariju verziju jeyo-a...ili synca

meni jeyo radi bez problema... nakacen je telefon preko usb kabla, sync ga prepoznaje takodje, sljaka sve bez ikakvih problema

meni jeyo radi bez problema... nakacen je telefon preko usb kabla, sync ga prepoznaje takodje, sljaka sve bez ikakvih problema

reci mi koje su ti verzije programa activsync-a i jeyo......ne znam mozda me i zeza firewall mada ne bi trebalo....stvarno ne znam sta baguje!

kod mene je radio Jeyo Mobile Companion 1.0.1,ako ti treba mogu ti poslati,pozdrav

Prijavljuje Gresku...tj kaze Please start commman on device manual....nadjem na netu commman instaliram on samo daje opciju conect via IR...znaci nema nista za kabl...inace imam instaliran winmob 2003...ako je to mozda problem

Resen problem tako sto je instalirana verzija Jeyo mobile companion 1.0.1...i sve radi kako treba.....poz!

Vrh Dno