Šta je novo?

Motorola MPx200 djumbus

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
Zdravo

Jel moguce telefon nekako vratiti na fabricko stanje, posto sam previse cackao mecku sa promenama tema pa se sve zdrockalo
Inace je telefon super ali sam se malo razigrao.

poz

Pa, uradi samo hard reset i trebalo bi da sve bude ok!Pre toga napuni bateriju na 100% obavezno!!!
PS: Pa kako je to super telef ako si uspeo promenom tema da ga prej***s?

Poslednja izmena:
da, idi na www.modaco.com i ukucaj hard reset u search, i nacicesh hard reset za sve ms smartphonove

chini mi se da je kod mpx200 da drzhish plavo dugme dok se pali telefon, ali nisam siguran, bolje proveri

Ma lagano evo samo ovo:
0. -OBAVEZNO- NAPUNI BATERIJU DO KRAJA - OBAVEZNO-
1. Ugasis tel
2. Drzis ono plavo dugme-dzojstik u sredini i ne pustaj
3. Sada stisni dugme za paljenje telefona (1 sek.)
4. Pusti obadva dugmeta.
5. Odgovori sa YES na pitanje za hardreset
I to je to piece of cake:p

Sredjeno, radi sad kako treba, puno sam menjao tema i na kraju su mi nekako se izmesale dve teme, pa su glavni ekrani bili jedna a neka obavestenja od druge teme ! Ali sem toga ostalo je OK
Hvala

cao

To sa temama se i meni desavalo, nemoj da te birne, mada nemoj bas da preopterecujes tel, nije to PDA, ja sam te probleme imao i sa 6600, a ako nemas memorijsku karticu razmisli i o kupovini iste ako zelis da punis tel programima, igricama i raznim menadzerima i apolikacijama, pozdrav.

Karticu sam nabavio u medjuvremenu, neku malu za pocetak, ali mi se cini da nisam video kako da instaliram na istu sa ActiveSync, ili se to radi drukcije, inace sam hteo da te pitam za upgrade na 2003, nasao sam neke image ali nisam jos toliko u toku pa da nenapravim neki haos, jesi li sam to radio ili ne ... , nasao sam neke image engelsku i nemacku verziju, kakva je razlika, da li u jeziku ili sa kojih mreza dolaze, jer ovaj moj kad sam ga resetovao probudio se na nemackom, itd ...
poz

PS Imam i ja N6600 koji je sad penzionisan

Vrh Dno