Šta je novo?

Motorola MPX vasa iskustva

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
Pozdrav, bas nesto trazim da kupim Motorolu MPX onu koja lici na smanjenu Nikiju 9210, jer mi treba nesto slicnu tome da je ujedno i PDA i Tel a za pristojnu sumu, pa nisam imao priliku da se sretnem sa tim modelom a Motorole su mi nekako uvek proste po pitanju funkcija, siromasan meni itd.
Jel neko mozda imao ili im ovaj model i zanima me misljenje iz prve ruke

PS. Odabrao sam ga kao sto sam naveo iskljucivo zbog PDA slicnosti-funkcija.

Hvala i pozdrav

Tesko ces naci nekoga sa tim telefonom, jer on nikada nije zvanicno izasao u prodaju. Kosta basnoslovno, sto verovatno i znas, i to sto ima u "prodaji" su samo prototipovi koji se nalaze kod srecnih pojedinaca. Zato uzivaj u njemi i probaj na http://cafe.mobil.hr/, jedan od moderatora tamo je imao taj fon, mozda ga ima jos uvek.

Gde si uopste nasao da pazaris taj telefon? Ako nije tajna i po koje pare? Ako nije za postovanje baci PM! :bottle:

Ta motorola je isto radila pod win OS?! Ako nije nova 5.0 verzija, vec stara 2003(SE), ja bih bezao od toga k'o...

Nisam imao direktnog kontakta sa tom Motorolom, ali sam video PDA/GSM model drugog proizvodjaca bas sa tom 2003-icom SE...Usput, ne znam da li sam to pogresno video, ali te igracke kod nas idu preko 500eur (pa cak i vise)...??? Bolje kupiti laptop i mobilni odvojeno za te pare.

EDIT

Da ne bude da sam postovao samo da bih popljuvao... Ako bas mora ta glomazna PDA/GSM kombinacija (moram i da te upozorim da mi je receno da s tim izgledam kao da pricam sa digitronom :d ), preporucujem da pogledas HTC Prophet-e, Magician-e ili vec kako se zove Wizard-e... <= Neki od ova tri ima WM5, ako ne svi...

Poslednja izmena:
Pozdrav

pa video sam kod kolege sa faxa i prodao ga verovali ili ne za 200e i pokajao se, sad on juri da ga kupi a pored njega i ja.

Bas sam ga tad prvi put i video i dopao mi se, imam PDA neki stari ali sa du se pojavili i ti mobilni sa PDA opcijama pa da ne nosim i jedno i drugo zato bi nesto slicno ovoj MPX pazario.

Sta znam do kojih para ja posteno za mobilni nikad nisam voleo da dajem neke pare velike jer meni samo treba da ima mogucnost prijema dosta podataka o osobi, da ima vibraciju i da ima voice dialing. Sve druge gluposti koje ne bikorisyio tipa: kamera, web itd su mi za bacanje para, i nadjoh na oglasima neki tel koji je ujedno i PDA zaboravih kako se zove, cek da pogledam,,,,,evo ga; HP ipaq 6515 - za 270 e nov pa mi pade ideja da imam nesto slicno.

Eto to je to, hvala u svakom slucaju, pozdrav

irac je napisao(la):
HP ipaq 6515 - za 270 e nov pa mi pade ideja da imam nesto slicno.

270e? Kako da ne.

U Pakomu je tricavih 719.80€...

2502088_0.jpg

.neo je napisao(la):
Ta motorola je isto radila pod win OS?! Ako nije nova 5.0 verzija, vec stara 2003(SE), ja bih bezao od toga k'o...

Nisam imao direktnog kontakta sa tom Motorolom, ali sam video PDA/GSM model drugog proizvodjaca bas sa tom 2003-icom SE...Usput, ne znam da li sam to pogresno video, ali te igracke kod nas idu preko 500eur (pa cak i vise)...??? Bolje kupiti laptop i mobilni odvojeno za te pare.

EDIT

Da ne bude da sam postovao samo da bih popljuvao... Ako bas mora ta glomazna PDA/GSM kombinacija (moram i da te upozorim da mi je receno da s tim izgledam kao da pricam sa digitronom :d ), preporucujem da pogledas HTC Prophet-e, Magician-e ili vec kako se zove Wizard-e... <= Neki od ova tri ima WM5, ako ne svi...
od ta tri WM5 imaju Wizard i Prophet.

Moj savet ti je da shteknesh lovu i sachekash HTC Hermes.

200 eura mpx pa on nije normalan.Sto se meni nije javio ja bih mu dao 150, mislim odrao je covu :)

Vrh Dno