Šta je novo?

Motorola Moto G2 Dual SIM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

brga

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2005
Poena
304
Pretrazivao sam forum da nadjem ovaj telefon, ali uzalud. Prosto mi neverovatno da niko nista ne prica o njemu. Ja ga imam vec dva meseca i sve sto mogu da kazem je da je telefon vrhunski. Imao sam Alcatel i Htc i verujte ovaj telefon je toliko bolji utisak ostavio na mene da sam prosto odusevljen. Ukratko, telefon ima sve najbolje komponente ugradjene u njega, Adreno 305 sa SnapDragon chipsetom u kombinaciji sa androidom 4.4.4 Kitkat, telefon prosto leti.
Ono sto je jos bolje su odlicni stereo zvucnici, dakle nalaze se napred a ne pozadi (sto je mnogo bolje jer se zvuk ne prigusuje ako spustite tel) i fantastican HD ekran. Staklo je gorila glass3 i nalazi se ne samo preko displeja vec preko celog prednjeg dela telefona. Dizajn je klasican motorola a meni se jako dopada. Igo navigacija radi trenutno, dakle signal hvata u stanu u zgradi. Sa alcatelom sam morao da cekam napolju po deset minuta da se nakaci na satelit, ako mi treba odmah pozicija od njega nije bilo vajde. Ko voli igranje igrica, Motorola je u testovima mnogo bolja i od mnogo skupljih telefona, igre kao sto su CoD2 ili GTA prosto lete. Da ne pricam sto je sada motorola postala vlasnistvo google-a, pa novi android operativni sistemi prvo izlaze za njega i to u najboljoj verziji. Novi Nexus 6 sada se zove Motorola Nexus6. O telefonu sve naj, naj ako ima jos vlasnika ili onih koji bi to da postanu, neka se jave.

Prilozi

• 480x600-motorola-moto-g2-dual-sim-xt1068-crna-cena.jpg
    480x600-motorola-moto-g2-dual-sim-xt1068-crna-cena.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 249
  • motorola-moto-g-dual-sim-2014-edition-screenshot-home-menu-450x259.jpg
    motorola-moto-g-dual-sim-2014-edition-screenshot-home-menu-450x259.jpg
    41 KB · Pregleda: 277
Da ne pricam sto je sada motorola postala vlasnistvo google-a, pa novi android operativni sistemi prvo izlaze za njega i to u najboljoj verziji. Novi Nexus 6 sada se zove Motorola Nexus6. O telefonu sve naj, naj ako ima jos vlasnika ili onih koji bi to da postanu, neka se jave.

Prijatelju kasnis nekih godinu dana. Ko Koštunica. Motorolu je kupio Google pa ju je pre oko godinu dana prodao Lenovu. :D

Svaka čast za trud, ali nula za informisanost. :D

Meni bas bilo slatko dok sam citao... :) I jos jednom, svaka cast za trud.

ovaj telefon je na lollipopu vec, i to si omasio :)))

Ova varijanta sa xda je prakticno official, za sve koji su na kit katu kx21.85-23 (a to je vecina), mogu da stave ota zip fajl sa xda na sd karticu ili internu memoriju, odu u settings i provere ima li azuriranja i telefon ce automatski povuci taj fajl kao update. ne mora ze otkljucavati bootloader, a telefon ce normalno primati svaki sledeci ota update od motorole

Meni vec otkljucan, i sto je veci problem - custom recovery je na njemu...

Kad se stabilizuje, pasce neki flash. Nisam davno. :)

Ovo su 2 razlicite verzije telefona tako da nek ostane ova. Da bude posle zablude i ko zna, mozda daju coveku ROM za 1SIM a on instalira na 2SIM.
^Inace moj brat hoce ovaj telefon, i interesuje ga baterija. Moze jos neko koju rec da da o telefonu? Inace, kako radi sa obzirom na 1gb RAM ?

Pisao sam u temi o Moto G2 (posto isto mislim da nije neophodno imati dve odvojene teme), pa mozes tamo procitati moje utiske, kao i SS-ove upotrebe baterije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno