Šta je novo?

Motorola MOTO E

dominus

Slavan
Učlanjen(a)
07.03.2009
Poena
320
Poslednja izmena:
danas oficijalno predstavljen i zvanicna cena je 109 evra, najjeftini zero lag telefon.

Moto E vs. Samsung Galaxy S5 - Surprising! (Speed Test)

:)

[YOUTUBE]WV1hebwMOdg[/YOUTUBE]

Da li zna neko kako da ovaj telefon nabavim u Francuskoj? Koliko sam shvatio svuda u svetu(manje vise) je 89e a kod nas ga ni nema. Drugarica mi je u Francuskoj ovih dana pa joj rekoh da mi pazari jedan ali ne znam gde da je uputim da ga trazi posto Francuzi bas i nemaju male radnje sa telefonima kao kod nas vec vecina telefone uzima preko ugovora.

Ima li ko ovaj telefon? Ja sam ga uyeo prije par dana i mogu vam reći da sam prezadovoljan! Telefon je baš brz. 175 eura sam ga platio sa garancijom u BG. Imao sam prije njega Galaxy S3 koji mi je panuo i slomio mi se displej pa ga nijesam popravljao. Uglavnom hoću da kažem da sam primijetio da je ova motorola dosta brža od s3 što me je potitivno iznenadilo. Izrada je fantastčna. Kamera solidna, mogla je biti bolja ali ja sam zadovoljan jer je telefon prebrz , nema laga ni malo :)

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da ga imam, ali ne po tu cenu... :D Prilicno savrsen telefon, mozda je jedino debljina od 12 mm upitna... Zanima me kako si zadovoljan sto se tice baterije? Koliko "drzi"?

Au al su te odrali brate za taj telefon... Mogao si moto g da uzmes za te pare

Moto G nijesam mogao naci ispod 200 eura. Baterija mi moze 2 dana normalnog koriscenja.

Vrh Dno