ideš u setings pa display pa peek display i tu iskljućiš.Ja imam problem jedini a to je da se nasumično upali onaj google asistent kad je fon na stoluStigao 20 pro, kamera me jedino razocarala, u pocetku bila katastrofa, sada je malo bolja.
Koje staklo ste stavili, a da ide od ivice do ivice, ja ovo sto sam stavio ima crn ram koji mi malo oduzima vidljivost ekrana.
Kada je zakljucan telefon na neki pokret, udarac od krevet/sto upali se ekran. Gde i kako ugasiti to
Meni se ovo desava isto, ukljucio sam VoLTE na mojoj Motoroli (MTS) i isto mi se desava kada zovem nekog na fiksni broj da se ne cuje da zvoni.Kada pokušavam da pozovem broj koji sam već ranije pozivao, dakle iz call history, dialer iz nekog razloga obriše vodeću 0 pa uvek dobijam obaveštenje da pozivam nepostojeći broj, da li ima negde u podešavanjima da se ovo reši?
Gallery GOPozdrav..uzeo sam juce egde 20 pro tj prelazak sa mi 9t.
Fale mi neke stvari pa mi treba savet.
Preporucite mi neku galeriju jer su google slike lose.
Da li postoji neka precica za zakljucavanje ekrana? Na mi 9t sam mogao da dodelim da npr pritisak duzi na back dugme gasi ekran..ranije sam koristio screen off sa playstora ali kada zakljucam ekran ne mogu da otkljucam sa otiskom prsta jer mi izlazi upozorenje administrator zakljucao uredjaj.
Hvala unapred