Šta je novo?

Mobilni telefon Motorola Edge 20 Pro ili Xiaomi 11T Pro

Koji mobilni telefon kupiti

drasko44

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2005
Poena
301
Ograničen sam na kupovinu u Telenoru i ova dva mi odgovaraju cenovno (plaćanje na rate).
Motorola s jedne strane ima USB 3, može se povezati na Display ili TV, ima optički zoom, više memorije (12 GB)
Xiaomi opet ima bolji ekran, jači procesor, veći kapacitet baterije, brži punjač, stereo zvučnike.
Pozdrav i hvala unapred

Zavisi šta očekuješ od telefona. Nije što imam Motorolu, no sekunda se ne bih dvoumio.

Nemoj gledati specifikacije na papiru, u tom smislu su oba dobra. Idi do nekog šopa, pogledaj uživo oba i gledaj tebi koji više odgovara. Šaomi ima na papiru jače osvetljenje no ja za sada nisam došao u situaciju gde sam imao i najmanjih problema sa vidljivošću ekrana tipa napolju jako sunce itd.

Ono što ti mogu reći je da procesore ne gledaš uopšte, na oba sve leti a 870 na Motoroli je bolji izbor i zbog baterije i zbog grejanja. Nadovezujem se odmah na bateriju, iako je na papiru manja u praksi Motorola ima bolju bateriju. Zbog procesora i čistog androida.

Stereo zvučnici i brže punjenje su prednost na 11T Pro. Na Motoroli očekuj blizu 1h za kompletno punjenje, ukoliko je to nešto što ti je važno.

Glavne kamere su na oba uređaja prosek i ništa posebno. Telefoto na Edge 20 radi super.

Edge 20 Pro je odlično zaokružen uređaj. Kao i svi ostali ni on nije idealan ali performanse, 12/256, baterija, čist android, odličan ekran, ready for... Preporučujem.

Nazad
Vrh Dno