Šta je novo?

Motorola E398

Jedi_knight

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
609
Citao sam o nojo dosta pa bih da postavim nekoliko pitanja:
Da li moze da snima video clipove???
Koja joj je velicina ekrana (po mogucnosti u cm,ko je ima)???
Kako radi bluetoth???
Kakva je funkcionalnost menija???

I da, zanima me vase iskustvo sa njom???

Ovako...

- Ne moze da snima klipove (inace pusta mp4 video) , ima nekih najava da bi mozda mogao da izadje poseban java program koji bi to omogucio ali...

- velicina ekrana je 3x4 cm. (176 x 220)

- nisam probao konekciju sa racunarom (USB mi bolje i brze odradi posao), ali sa drugim moblinima se kacio bez problema.

- najvece zamerke Motoroli idu upravo na to sto tera neku svoju logiku u pogledu GUI-a, ali posle malo navikavanja sve legne na mesto (cak ti neke opcije i pocnu imati smisla ;) ).

- Recimo da je ja ne bih menjao trenutno ni za jedan drugi fon. Ima sve sto mi treba i sve je na odlicnom nivou (ekran i zvuk su odlicni a takodje i izrada), ne bi bilo lose da moze snimati video clip-ove.

Dexx gde si je uzeo i kolko si je platio?
Kakvog je kvaliteta MP3 plejer i koliko memorije si dobio uz aparat?

Koliko sam ja video, nezgodno je sto ide neki poseban tip kartica kojih nema na nasem trzistu. Ekran je isti kao kod V600/V525 sto znaci da je jedan od najboljih na trzistu. Npr. Nokia nema ni na jednom modelu takav ekran...

Calibra 4WD je napisao(la):
Dexx gde si je uzeo i kolko si je platio?
Kakvog je kvaliteta MP3 plejer i koliko memorije si dobio uz aparat?

Uzeo sam je u trgovini (zaboravio sam kako se zove) nalazi se u Balkanskoj, a platio sam je 280€.

MP3 plejer je odlican, oni koji su ga usporedjivali kazu da je jedan od najboljih na trzistu (u domenu moblinih telefona naravno). Dobio sam 64 MB memorije.

Sto se tice memorije to je novi tip T-Flash (TransFlash) kompatibilan je sa SD samo treba naci adapter za nju. Mana je sto je stvarno nova pa jos ju je tesko naci, a i jako je mala (15x11x1 mm), pa nedaj boze da ti ispadne negde... :)

dexx je napisao(la):
Dobio sam 64 MB memorije.

Sto se tice memorije to je novi tip T-Flash (TransFlash) kompatibilan je sa SD samo treba naci adapter za nju.
Sta znaci da je kompatibilna sa SD karticom? Mislis na adapter u koji ces nju da stavis pa ce raditi kao SD?
Jel nema sanse da stane SD ili MMC u E398?
Ta 64MB je unutrasnja memorija ili T-Flash?

Sta znaci da je kompatibilna sa SD karticom? Mislis na adapter u koji ces nju da stavis pa ce raditi kao SD?

Verovatno je kao kod 7610. Uz taj aparat se dobije adapter kojim se klasican MMC moze zbudziti u Reduced size MMC slot. Inace, RS-MMC ima da se kupi cini m ise kod PIN-a, ali je cena he he :)

Poslednja izmena:

Upravo to, mada neznam gde se to kod nas moze naci. Obrnuto neide nikako posto je T-Flash mnogo manji od ostalih. Tih 64MB je T-Flash memorija, dok je interna memorija 6MB.

delimir je napisao(la):
Verovatno je kao kod 7610. Uz taj aparat se dobije adapter kojim se klasican MMC moze zbudziti u Reduced size MMC slot.

Ajde, majke ti, mi objasni kako ces nesto fizicki vece da zajedno sa adapterom sbudzis u nesto fizicki manje.... sto usput lezi ispod baterije mobilnog telefona?

teletabis je napisao(la):
Ajde, majke ti, mi objasni kako ces nesto fizicki vece da zajedno sa adapterom sbudzis u nesto fizicki manje.... sto usput lezi ispod baterije mobilnog telefona?

Informisi se malo, sto bih ti ja uopste ista objasnjavao?

Evo i ja nabavih e398 i to za 150e,dobio sam handsfree,USB,T-flash i SD u koji ide T-flash....bla ..bla..bla kupio sam ga potpuno novog,folija na ekranu (i na punjacu :D ).Ovako mi se svidja,mp3 je odlican,kamera jako dobra,ekran jos bolji.Mada mi je mali problem sa BT-om,mislim nikako ne mogu ja da saljem sa telefona (slike,mp3,....)nego samo da primam,Dexx ajde ako mozes pojasni mi malo to,da li si ti uspeo nesto da posaljes?

Ultimo je napisao(la):
dexx ajde ako mozes pojasni mi malo to,da li si ti uspeo nesto da posaljes?

Ja nisam imao nikakvih problema sa slanjem (SE, Nokia, Siemens). Uglavnom oba uređaja moraju da se vide i ne bi trebalo biti nekih problema. Ja nisam ništa posebno podešavao tako da ne znam šta bi mogao biti problem.

Poslednja izmena:
dexx je napisao(la):
Ja nisam imao nikakvih problema sa slanjem (SE, Nokia, Siemens). Uglavnom oba uređaja moraju da se vide i ne bi trebalo biti nekih problema. Ja nisam ništa posebno podešavao tako da ne znam šta bi mogao biti problem.
Pa brate ja uopste ne vidim (kada otovrim sliku) opciju za slanje???

Vrh Dno