Šta je novo?

Motorola E365..procena

ivica

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
Matična ploča
Gigabyte Z890 Eagle
RAM
2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
GPU
Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
Storage
Kingston NV3 2TB + HDDs
Zvuk
onboard
PSU
BeQuiet! Pure Power 12 1000W
Kućište
Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Logitech K330, M705
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
..za 55€
Stara je oko 9-10 meseci.

Da li je ovo ok suma koju treba da platim?

Poslednja izmena:
Ja taj tel nikad ne bih kupio. Ima ga drugarica poslednjih godinu i kusur dana, i sa njim samo problemi. Za 55€ verovatno pruža dosta, ali pod uslovom da je tvoj aparat pouzdan. Ovaj je bio na servisu nekoliko puta zbog raznoraznih stvari, a vlasnici je istrošio brdo živaca...

nidza je napisao(la):
Ja taj tel nikad ne bih kupio. Ima ga drugarica poslednjih godinu i kusur dana, i sa njim samo problemi. Za 55€ verovatno pruža dosta, ali pod uslovom da je tvoj aparat pouzdan. Ovaj je bio na servisu nekoliko puta zbog raznoraznih stvari, a vlasnici je istrošio brdo živaca...

Pa bilo shat bilo..ja sam ga uzeo. Ne mogu viseh da punim Nokiju 3210 svaki dan.:D Videcu kako ce to da radi. Kupio sam ga od prvog vlasika koji je dosta brinuo o njemu a i znam choveka, tako da ne bi trebalo da bude probelma.

Mislim nisam trebao ni da stavljam ovaj post, jer je pomalo uvredljiv za njega sada. Rekao je on meni da je bilo sluchajeva da su ti telefoni loshe dekodirani sl. Njemu je sluzio a valjda ce i meni.

Videcemo kako ce da se ponasha kod mene. Ako bude nekih problema menjam ja to za neku Nokiju ili neki noviji model Motorole. Ne znam videcu shta cu. Ali da ne baksuziram sada, telefon mi deluje ok...pu,pu,pu,...:D

Josh jednom se duboko izviljavam njemu shto sam uopshte i pitao za njega. Mada vreme ce pokazati ko je bio u pravu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno