E sad malo nesto o prvom utisku sto se tice ovog telefona, posto sam uspeo da se igram sa njim pola sata (zaluta po neki Amerikanac na Mediteran

)... Svakako odmah sam spazio taj ogroman ekran

po mom misljenju preveliki za jedan telefon, ali odlican i izuzetno prijatan za koriscenje. Sam materijal i kvalitet izrade su na najvecem nivou, telefon je izuzetno cvrst (napravljen od metala, a sa zadnje strane presvucen materijalom slicnim, mozda istim kao kod Motorole V8) i kvalitet izrade je definitivno za klasu, dve iznad Desire-a (namerno sam uzeo Desire za poredjenje, jer su se mnogi susreli sa ovim telefonom)... Radi izuzetno brzo i sa HW strane stvarno blista jer HW koji poseduje je impozantan, sto se tice default SW (covek se nije bas pomucio oko personalizacije i bukvalno nista nije dirnuo na njemu-sta zna Amerikanac sta je Android

) i Motoblur-a postoje hiljadu videa na youtube-u pa moze svako da stekne utisak da li mu to odgovara ili ne, ja licno nisam pristalica UI resenja koje rade kompanije. Sam moj utisak (znaci licno misljenje) je da je ovaj telefon mozda i najbolji trenutno na svetu (definitivno je medju najboljima) jer mogucnosti i sam HW su impozantne i Android sve to uskladjuje i koristi savrseno, mogucnosti ovog telefona su zaista ogromne i cim se uzme u ruku se stice utisak da je ovo izvanredan tel (kako i ne bi pored velicine

), jednostavno moram ga rangirati klasu (u nekim situacijama i dve) iznad odlicnog Desire-a (ovo cisto da vise ljudi stekne kakvu-takvu sliku o kakvom uredjaju se ustvari radi)...
p.s: stric iz Amerike do kraja meseca uzima najverovatnije ovaj fon, pa ce biti vise detalja iz druge ruke