Šta je novo?

Motorola Defy Mini XT320 problem?

zelko.d

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2007
Poena
330
Imam novu, kupljenu u Nemackoj, pre skoro 2 meseca i sledeci problem...
Jednostavno, "gubi" kontakte... Preko gmail-a sam uvezao kontakte u telefon, posto ranije nisam imao Android. Vec tada nekih nije bilo, ima ih, nema itd.
Morao sam dodavati +381 da bi izlazilo ime, nije ni to problem.
Sim kartica mi je mala sa kapacitetom, za moje potrebe [250 mesta], ali neki put kao da nemam nekih i sim kontakata, pa se pojave?
Recimo, imam poziv, obavim razgovor, napravim novi kontakt u phonebooku [sa +381], napravim i par sms poruka,sve radi.. Iskljucim uredjaj i ukljucim, pojavi se ime doticnog u call-logu i u trenutku nestane, ostane samo broj? Odem u phonebook i nema ga pod memorisanim imenom?
Iskljucio sam neke kombinacije sinhronizacije sa gmail-om, pobrisao na samom nalogu sve kontakte, ali isto se desava...
Sw je taj koji ide sa njim, nista nije dodavano, Igo navigacija, Skyp i to je to.
Kada se ukljucuje uredjaj, jako dugo stoji u gornjem levom uglu ikonica, "loading sim contacts".
Pretpostavljam da su samo neka podesavanja u pitanju?
pozz

Imam identican problem sa istim telefonom , ako je neko pronašao rešenje neka mi javi.

Juce sam ga resetovao i za sada, radi kao sat. Naravno, vratio se na postavke i programe koje je fabrika ubacila. Kontakte uvezao preko gmail-a, sve radi dobro.
Ostaje mi da ubacim Igo i to je to...
pozz

Nazad
Vrh Dno