Šta je novo?

motoGP 2 nece!

Gvozden

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
620
Dakle, prodje instalacija, kaze sve u redu, zatim ponudi dx9, ja prihvatim...
Kada pokrenem igru, prodje intro i napise LOADING posle cega sledi plavi ekran i poruka (ako ista znaci): KMODE EXEPTION NOT HANDLED
Na sajtu nema system requirements, ali po opisu iz SK7/03. ne bi trebalo da bude problema za mene (xp 1600+, ASUS mx400 32MB, 256MB,Win2K)
U readme pise da su igrali i sa MX Gkartama?

Inace ne trazi mi nikakav serial, niti sam primetio nekakav `razor`?
Ima li neko ideju?

p.s. Forza the DOCTOR!

Meni sljaka odlicno na XP-u - MX400 - detonator 45.23 - DX9.0...

Ja ne uspem ni da stignem do MENU-a.
Kapiram da bi problemi trebalo da uslede u igri, a ne pre njenog pocetka.
Deinstalirao sam je, pa sve ispocetka i - dzabe. Opet posle uvoda => plavi ekran.
Help! :(

:oops: podrska za DX9 skinuta i sada sve ide super (ja, max, sete, val...)

jos kada bi mi neko rekao kako da igram splitscreen
stvorio sam 3 vozaca, a kad hocu da igram multiplayer, on mi kaze da moram da imam:"more than one profile"
sta da radim?

i drugi problem resen.
Ja na tastaturi, jedan ortak na joypad-u, drugi na misu. Jos samo da nabacimo usb joypad i udri...potom ide mreza sa komsijom... :happy:
Ispricao se ja lepo sam sa sobom...odoh da vozim :wave;

Samo ti vozi :)

Dobra je igra, samo nesto mnogo laka :mrgreen:. Sad cu da vozim malo na LEGEND nivou pa ce biti bolje verovatno :beat:

"kupih" danas motogp, ail dodje do loading, loading, loading,... probao sam da skinem directx9 kao sto je gvozden resio (mada mi nikakvu poruku o gresci nije izbacio) i opet isto... ako neko ima ideju, bio bih zahvalan, totalni sam laik za igrice inace.

aj` da odgovorim samom sebi, mozda ce neko imati isti problem, u Advanced video mode sam smanjio Color Depth, Z depth, refresh rate (ostalo nista) i radi. To sam inace iscitao na nekim belosvetiskim igrackim forumima,... vredelo je :)

teshko da ce to nekome sada trebati.
Thread si podigao iz zaboravljenih.

Nazad
Vrh Dno