Šta je novo?

MotoGP 08

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Ammm, eto, izasao je i novi MotoGP, ali nista novo doneo nam nije, mozda "nesto lepsu" grafiku, zvuk i dalje za mene iritirajuci, a gameplay mi se cini maltene isti... Steta...

Prilozi

• Launcher 2008-10-26 14-01-08-72.JPG
    Launcher 2008-10-26 14-01-08-72.JPG
    250.1 KB · Pregleda: 158
  • Launcher 2008-10-26 14-09-23-61.JPG
    Launcher 2008-10-26 14-09-23-61.JPG
    249.3 KB · Pregleda: 98
  • Launcher 2008-10-26 14-11-45-52.JPG
    Launcher 2008-10-26 14-11-45-52.JPG
    364.5 KB · Pregleda: 131
  • Launcher 2008-10-26 14-20-46-81.JPG
    Launcher 2008-10-26 14-20-46-81.JPG
    383.9 KB · Pregleda: 147
  • Launcher 2008-10-26 14-20-56-83.JPG
    Launcher 2008-10-26 14-20-56-83.JPG
    427 KB · Pregleda: 143
Mene je gameplay u 07 strasno iritirao. Lose je to bilo reseno, mislim na kameru i sve to.

hmm..ne znam o cemu pricate..nisam jos igrao ovaj novi..ali.. "nije doneo nista novo"...pa sad valjda mozes da vozis i 125cc i 250cc, da krenes kao karijeru, prikljucis se nekom timu i vozis, posle napredujes..ako recimo krenes sa 125cc.. mislim bila je karijera i u proslom moto gp-u ali ne ovako...
iritirao te je gameplay, kamera i sve to.. pa ti promeni kameru..imas realno 3 s kojima mozes ok da vozis..zavisi da li volis da je blizu..ili malo dalje..
slazem se da je mozda malo losiji bio gameplay, mene su iritirali strasno glupi kompjuterski vozaci, na prvoj stazi, koju sam doduse jako dobro izvezbao, krenem poslednji, na najtezem Legend nivou, i desi se da posle 3 krivine budem prvi ili drugi, jer oni kad voze na pravcu, udaraju se jedan u drugog odpozadi, pa uspore..a i ovako su debilni skroz.. a i ne znam koliko ovo sve moze da se poredi, jer je MotoGP 2007 pravio THQ a ovo je sad CAPCOM izdanje...
nadam se da cu sutra nabaviti 2008icu pa cu da uporedim, s obzirom da sam sad skoro dosta vozio 2007
pozz

Znas sta mene nervira kod kamere...to sto se ona iskrece sa motorom. Voleo bih da je kamera fiksna i da se ne iskrece, vec samo motor da mi se iskrece. Ako me razumes. Kao na jednom od onih starih MotoGP-a.

Eh, da oce neko da uradi novi GP500. To je bila simulacija motora. Mada ni MotoGP nije losh.

aha...razumem te. a sta ces...ostaje samo da se zalimo capcom-u :)
a vec sam video na vise mesta da se ljudi zale jer ne mogu recimo da udju u igru..izbacuje neki problem za zvuk neki .dll
nadam se da necu naleteti na taj problem pa da lepo "istestiram" igru :p
...i molim boga da AI nije vise onako retardiran :wall:
pozz

Ovaj MotoGP ne bi trebao da ima veze sa prošlim, jer na njemu više ne radi Climax Racing.

Evo sad sam ga probao i samo da kazem da je konacno resen onaj glupi vid kamere i ponovo je kamera kako treba.:banana:

Lepo zamišljena karijera, fina grafika i zvuk. Sim mod je smešan, kontrole užasne, nema podešavanja osetljivosti analogije pa samim tim zadnji točak maltene uvek slajduje, ko da je neki dirt bajk, i to na slabašnim 125cc makinama, eeej. Užas! To sam i očekivao pošto je isti developer koji je radio SBK08. Ako se bude pojavio neki mod biće dobrog zezanja, a do tad će da čeka na disku.

Najgore od svega je što su MotoGP 06, 07 i 08 isti... Grafika je drugačija, ali ništa nije dodato. Bezvze, grafički čak i EA's NFS napreduje. Ovi preteruju...

S obzirom da igra koristi isti engine kao i SBK-08, izgleda prilično jadno :( Screamer je pre 12 godina brisao patos svakim NFS-om i svakom vožnjom na tada aktuelnim konzolama, a Milestone je sada spao na ovakve poluproizvode.

S obzirom da igra koristi isti engine kao i SBK-08, izgleda prilično jadno :( Screamer je pre 12 godina brisao patos svakim NFS-om i svakom vožnjom na tada aktuelnim konzolama, a Milestone je sada spao na ovakve poluproizvode.

Sad ce da ih kupi EA ili Ubisoft i sve ok :).

ijao! samo to mogu da kazem..upravo sam probao i prosto ne mogu da verujem da su ljudi iz capcoma imali toliko obraza da ovo puste..i to u prodaju..da ljudi daju pare za ovo djubre..
slazem sa sa Drumskim Ratnikom po pitanju svega sto je naveo..stvarno motor se iskrene kao da je neki motocross madness..ili kao one stare igrice sa automata..kad je auto/motor na sredini ekrana i on se naginje i iskrece levo desno..a pozadina se pomera..kao u predratnim filmovi kad "voze" auto..a kroz prozor kao ide neka pozadina..smesno
Moto GP 2007 je za ovo KEVA!!! Capcom bi morao da stavi ne oznaku 3+ kao oznaku za uzrast..nego 3-5 jer ce mozda tom uzrastu igraca biti zanimljivo..kao voze motor..viiiiii

Čist prosek (od mene ocena 6), probao sam samo karijeru i zvuk ovih motora od 125cc je krajnje iritirajuć i totalno me odvlači od bilo kakvog daljeg igranja. Da li i vi delite isto mišljenje ili ima nešto da se podešava oko zvuka?

Pojma nemam, meni je zvuk u totalnom haosu, čuje se samo neopisiva buka non-stop kada sam u trci.

Zvuk je i po mom misljenju katastrofa... stvarno iritira.
E sad ne znam da li se to nesto kod mene baguje, ali recimo krenuo sam trku, izlomio sam se; svi su me ostavili. cuo se samo moj motor, i kad sam im se malo priblizio, ali i dalje sam bio jako daleko od svih, odjednom se naglo pojachao zvuk. Opsti haos kao da sam u sred guzve i oko mene jedno 10 motora

Da, o tome pričam. Dosta ljudi se žali na to (uglavnom mi koji imamo neki Sound Blaster) a isti problem je postojao i u Superbike SBK-08.

Jos jedna stvar koju sam odmah primetio, ali sam zaboravio za napisem: Cela staza je u jednoj/istoj ravni. Vozio sam samo prvu stazu (Katar) i za razliku od MotoGP-a 2007 gde su bile uzbrdice, nizbrdice..blage, ali ipak uticu na voznju i igrivost (zanimljivije je), ovde je sve ravnica...

Capcom regrets to inform consumers who have recently purchased the PC version of MotoGP 08 that we have just identified a technical issue with the PC version of the game. This issue only happens with MotoGP 08 PC when installing the game to a custom location on a hard drive; This issue does not affect the default installation, as it only occurs when the destination location has been changed.

To avoid this problem, please do not use the custom installation option to change the destination location for the game.

When the MotoGP 08 InstallShield Wizard reaches the step labeled “Choose Destination Location”, the default installation directory will be displayed (“C:\Program Files\Capcom\MotoGP 08”). Select “Next” to continue to the next step. Do not press the “Change” button.

In the next few days, Capcom will be releasing a patch for MotoGP 08 that will correct this issue. We regret any inconvenience that this may have caused our MotoGP community.

Ja nisam imao ovaj problem. Instalirao sam igru kao i svaku drugu u C:\Igre\...i sve je proslo OK.

E vidi ja imam problem sa pokretanjem! Kad je startujem iz onog prozora za podesavanje samo me vrati nazad u win. Da li da je vracam ili da probam neki patch

Isti problem..Kada pokrenem Launcher i podesim opcije,na trenutak blinkne monitor i posle svega toga me vrati u win bez ikakve greske...Zna li neko resenje??

Vrh Dno