Šta je novo?

Moto Z force

znači i force dolazi.. ovo je već priča :)

samo da kamera bude u rangu s7 i to je to ,svi uslovi su tu..

p.d. Ešton Kučer se lepo snašao na bini. koliko li je zaradio $ :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
znači i force dolazi.. ovo je već priča :)

samo da kamera bude u rangu s7 i to je to ,svi uslovi su tu..

p.d. Ešton Kučer se lepo snašao na bini. koliko li je zaradio $ :)

Ešton Kučer je već godinama u vezi sa Lenovom, nije mu prvi put :)

Obe Moto Z deluju kvalitetnije od G5 a kao modularni smartfoni i daleko ozbiljnije, zanimljivije. A verovatno ce imati i bolji softver i manje propusta u izradi, da ne pricam sto korisnike nece ''obradovati'' ovakav displej :)

Jeste da je dizajn oba uredjaja malo cudan ali s obzirom na funkcije i modularnost to nije veca mana a dobro je sto nisu jos jedan proizvodjac u nizu koji pokusava da kopira iphone 6/s kada je dizajn u pitanju, takvih android iklonova je i previse. Nekako me oblik ovih Motorola malo podseca na staru CD930.

Z Force mi je dosta zanimljiviji fon za sada, logicno :)

Poslednja izmena:
Sta je konkretno modularno, koji delovi ?

Moto Z Force features a 5.5-inch Quad-HD resolution AMOLED display that's protected by the company's unique ShatterShield display structure. The display is split in five layers, starting with an aluminum chassis that holds the AMOLED panel and provides structural integrity. On top lie not one, but two touch-sensitive digitizers — if the primary one fails, the second takes over. Moving forth, we discover an "interior lens" – an optically transparent layer that acts as a clear protective shield. This layer is covered by a second, exterior protective lens with a proprietary hard coating to guard against damage

:)
šteta što senzor za otisak nema još neku dodatnu funkciju..

Poslednja izmena:
To se priča već godinu dana da će Lenovo prepustiti primat Motoroli, što je odlična ideja. Nije ništa novo... [emoji4] Ovo je jedan od najzanimljivijih telefona koje sam video poslednjih par godina i definitivno ću razmisliti o kupovini kada se pojave kod nas. Objasnili su Lg-u...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja ne znam dal sam jedini koji nije previse uzbudjen oko modularnih telefona

zanimljivi su i ono njihovi koncepti za mods® koje su pokazali na prezentaciji. šteta što sve klipove sa prezentacije nisu zakacili na youtube.

iskreno nisam očekivao ovako nesto od lenova.

jedina mana ovog z force je ta što će biti oko 650,700e.

p.s. dodatak u obliku projektora može biti ozbiljna stvar za zezanje . šteta što ne dolazi uz neku bateriju sa sobom pošto jbl zvučnik donosi dodatnih 1100mah ako sam lepo zapamtio.

Poslednja izmena:
Čini mi se da su na verge rekli da dolazi sa baterijom i taj mod/projektor...

na gsmareni ovo piše .

There are, of course, cooler ones like the Insta-Share Mod, that adds a pico projector on the back. It can display an image of up to 70 inches in diameter at 480p resolution.

Other MotoMods include the SoundBoost Mod with 3-watt JBL speakers and additional 1,000mAh of battery. Moto promised future generations Z phones will remain the same size and shape to ensure future compatibility with MotoMods.

nego kako ovi modovi stoje pozadi ? magnet se hvata samo dole ili i po ćoškovima ?

Edit:
https://youtu.be/skE_301hBUY

za zlatnim ramom bolesno izgleda.. beli prednji deo užasan zbog tački za senzore napred,to je i ovaj lik rekao

Poslednja izmena:
Motorola je i sa predhodnim moto x bila u igri, ali nažalost samo u Americi. Za 350$ je dolazio telefon po specifikacijama kao g4 samo sa malo lošijom kamerom. Kažem lošijom jer su svi tako pričali po netu, nisam imao prilike da se poigram sa oba telefona. Ova linija me je dizajnerski oduševila, kao i XT910 u svoje vreme, sve je tu i ne kopiraju nikoga, full priča

Motorola objasnila. :)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Force deluje stvarno zanimljivo, sa dodacima koji su odlican potez ovo ce verovatno biti moja sledeca kupovina.Najzanimljiviji dodatak mi je projektor i JBL zvucnici.Projektor sam imao priloke da proban na jednom njihovom tabletu koji se jos prosle godine prodavaomi to je davalo odlicnu iznenadjujuce odlicnu sliku koju nisam u prvom momentu ocekivao(ipak je to tablet) ali je bila odicna.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

gde je zvučnik na ovom telefonu ? napred u zvučniku za razgovor ?

pošto na gsmareni piše da je stereo..

Poslednja izmena:
Ja ne znam dal sam jedini koji nije previse uzbudjen oko modularnih telefona
Ajde ti nisi bio ni u G5 temi - to poštujem, ali ovi kojima je modularni koncept odjednom inovacija su hit :D

Ovaj telefon nije ružan, baterija je vrh i ergonomičan je, a dodaci su odjednom preko potrebni - pišijada :D

I čemu insistiranje na terminu lenovo-lenovo, ko ebe vlasničku strukturu kompanije kada krajnji kupac vidi sa M i moto na telefonu ...

Tu je i tema (ne)dostupnosti njihovih telefona kod nas, pa i nexus 6 je kupilo dvoje-troje ljudi na forumu ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
reče peca da dolaze u Srbiju(logično jer lenovo vrši logistiku) ,a i mislim da se zove lenovo moto Z ,tako da ne znam o čemu pišeš ?

ovaj polumodularan dizajn vrti krugove oko smešnog pokusaja lg, ko to ne vidi onda ***..
camera friend ću samo napisati.

Edit: taman će lenovo moto Z da popuni mesto lg u Srbiji pošto se priča da napuštaju ovo tržište

Poslednja izmena:
:D

Na svim klipovima i sajtovima vidim samo Motorola moto z i Motorola moto z force ...

pa možda da si pogledao kutiju moto g4 znao bi šta pišeš..

https://youtu.be/wSPk4SgAT9o

to što zapadni mediji ne mogu da prihvate Kineza ispred imena ***. moto Z ne može biti više lenovo nego što jeste

Poslednja izmena:
mene je najvise zaintrigirala ova kopija continuum-a sa projektorom,ali ako je suditi po remixOS-u android je daleko od ozbiljnog desktop OS-a ma sta mu radili nazalost...

Kutija me zanima samo kad stigne telefon i to je to :)

[YOUTUBE]qpMZ2gtnORg[/YOUTUBE]

Prednja strana telefona je ODVRATNA !

I ovo stoji :

so they made the phone thinner, removed headphone jack, no speakers ..... for what ...so that i buy an extra speaker shit just to make it more bulky than ever....nothing interesting on this phone, at all
13 hours ago

Poslednja izmena:
Danilo Pantelić: je napisao(la):
Na svim klipovima i sajtovima vidim samo Motorola moto z i Motorola moto z force ...Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Nas je Lenovo juce zvao da gledamo Lenovo Tech world zajedno: na toj konferenciji kompanija Lenovo je predstavila Moto Z telefon. Ko je tu ko, procenite sami

pa to je u suštini lenovo moto Z ,baš kao što sam napisao.. verovatno od tržišta do tržišta dobijaju smernice sa kojim imenom da ga reklamiraju .
znaci nije moto Z by lenovo nego lenovo moto Z ( ranije Motorola moto x )

1bced1c3c7245171e9b880f4118f862a.jpg

u prevodu Motorola više ne postoji :)

Poslednja izmena:
Važno da se pojavljuju na našem tržištu...

Mislim da je i bolje da pise Motorola nego Lenovo, vece i zvucnije ime po pitanju telefona je Motorola svakako.
Odlicno je sto ce se pojaviti kod nas na trzistu. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Smesno je kako te firme koje postoje od pamtiveka, koje su bukvalno pioniri svojih delatnosti (IBM I Motorola), vremenom toliko propadnu da ih kinezi kupe. Samo da Lenovo ne unisti kvalitet proizvoda kao sto je uradio sa laptopovima

zašto je smešno ? ko im je kriv što se nisu snašli u tržišnoj utakmici ,pa *** oni dolaze iz kolevke kapitalizma i globalizacije.
što se mene tiče neka ih Kinezi sve pokupuju ,a šta će da rade sa njima to neka sami odluče

evo lenovo juče predstavilo telefon(prototip) koji se krivi i stavlja na ruku( neka vrsta revolucije u mob svetu) pa da sutra propadnu ne bi me zanimalo ni 2sekunde
http://www.androidpolice.com/2016/0...ovos-flexible-display-wrist-phone-and-tablet/

Poslednja izmena:
Vrh Dno