Šta je novo?

Moto G100

Koje god da je staklo na njemu, djoka je.
Treći dan je dobilo ogrebotinu. Što mi se nikad nije desilo.

Ljudi, polupao mi se telefon (Samsung A52). Sad imam izbor izmedju njega i Motorole G100? Sta su vasa misljenja, koji je bolji n duze staze?
Hvala unapred.

Ljudi, polupao mi se telefon (Samsung A52). Sad imam izbor izmedju njega i Motorole G100? Sta su vasa misljenja, koji je bolji n duze staze?
Hvala unapred.
Osim amoleda nista bolje nije a i na g100 je odlican ekran. G100 je mnogo bolji.

Kakav je softverski u poredjenju sa Samsungom? Sto se tice apdejtova i stabilnosti?

Motorola ima skoro cist android i redovna azurinja i zakrpe na svaka 2-3 meseca.

Jel neko uspeo da natera Viber da radi u dual režimu ? Nema kao kod Samsunga..

Koliko ce dugo trajati da azuriranja? Vidim da se dosta ljudi po stranim forumima zali na brz prestanak podrske. E sad ne znam koliki je to minus i koliko uopste utice na rad sistema, jer Samsung ima 3 godine garantovanih apdejtova.

Kakva je kamera na ovom tel, jeli neko poredio tipa poco x3 nfc sa ovom motorolom?

Kamera je ok, meni deluje malo lošije (ništa strasno) od one u Mate 20 Pro, ali je toliko spora app, da bi ti kornjača pobegla iz kadra, dok ona opali fotku.
u bre, sad me baci u rebus, mislio sam da promenim malo brand..ali kamera mi je bitan deo zbog podosta projekata..

Ako si iz BG, možeš pogledati kako moj tel radi. Tj . Telefon radi odlično, ali je kamera app djubre.

Kakva je kamera na ovom tel, jeli neko poredio tipa poco x3 nfc sa ovom motorolom?
Kamera je dobra i okida brzo, ne znam kako je nekome spora kad okine istog trena a sto se tice GCam probao sam nekoliko i BSG pravi najbolje nocne fotke a po danu su sve maltene iste i brze su.

Kamera je dobra i okida brzo, ne znam kako je nekome spora kad okine istog trena a sto se tice GCam probao sam nekoliko i BSG pravi najbolje nocne fotke a po danu su sve maltene iste i brze su.
Npr ja nisam nadogradio softver i kamera (app) je sporija nego na ženinom telefonu gde ona samo roka next, accept...
Dakle, moguće je.

Poslednja izmena:
Zadnja nadogradnja sigurnosna zakrpa je bila pre nekoliko dana i bas je nadogradjena i kamera, radi brze i pravi nocne slike extra 🙂

Hvala svima na odgovorima, sada je tel za razmatranje, definitiva.

Jel vam se dešava da dok razgovarate i imate drugi poziv na čekanju, kada odgovorite na njega, zvuk ne ostane na slušalici nego se prebaci na zvučnik ili na sat.?
Najgore mi je kada sam na motoru, pa mi sa komunikacije iz kacige, prebaci na spikerfon.

Imate grupu Motorola Fans Srbija na fejsu ljudi pišu utiske o ovom telefonu pa lepo pročitajte...

Evo posle 7 meseci korišćenja mogu da kažem da je g100 vrh mašina. Imam dnevno 15tak poziva, mnogo sms poruka, mnogo chatovanja preko fb mesinžera, viber, whatsapp, telegram...plus pozivi plus svašta... Baterija istraje punih 18 sati pri zahtevnom korišćenju a većinom punim do oko 90%, kamere odlične, ekran super i ako nije amoled i ako nije jer amoled ne volim, dizajn prelep a i to mi ne znači ništa.
Defender carbon zaštitna maska i nemačko tečno nano staklo na ekranu.
Fantazija 😃

Vrh Dno