Gde i kako si ga ogrebao? Iako je starija Gorilla Glass 3 je jedna od najboljih zastita sa izuzetnim oleofobnim slojem.Koje god da je staklo na njemu, djoka je.
Treći dan je dobilo ogrebotinu. Što mi se nikad nije desilo.
Osim amoleda nista bolje nije a i na g100 je odlican ekran. G100 je mnogo bolji.Ljudi, polupao mi se telefon (Samsung A52). Sad imam izbor izmedju njega i Motorole G100? Sta su vasa misljenja, koji je bolji n duze staze?
Hvala unapred.
Ja koristim Island ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.island&hl=en&gl=US ) , radi bez greške Viber na dva broja ovde, a radilo je i na prethodnom telefonu ( P30 Lite)Jel neko uspeo da natera Viber da radi u dual režimu ? Nema kao kod Samsunga..
Kamera je ok, meni deluje malo lošije (ništa strasno) od one u Mate 20 Pro, ali je toliko spora app, da bi ti kornjača pobegla iz kadra, dok ona opali fotku.Kakva je kamera na ovom tel, jeli neko poredio tipa poco x3 nfc sa ovom motorolom?
u bre, sad me baci u rebus, mislio sam da promenim malo brand..ali kamera mi je bitan deo zbog podosta projekata..Kamera je ok, meni deluje malo lošije (ništa strasno) od one u Mate 20 Pro, ali je toliko spora app, da bi ti kornjača pobegla iz kadra, dok ona opali fotku.
Nisam, jesi li probao neki gcam? jeli ista priča?Ako si iz BG, možeš pogledati kako moj tel radi. Tj . Telefon radi odlično, ali je kamera app djubre.
Kamera je dobra i okida brzo, ne znam kako je nekome spora kad okine istog trena a sto se tice GCam probao sam nekoliko i BSG pravi najbolje nocne fotke a po danu su sve maltene iste i brze su.Kakva je kamera na ovom tel, jeli neko poredio tipa poco x3 nfc sa ovom motorolom?
Npr ja nisam nadogradio softver i kamera (app) je sporija nego na ženinom telefonu gde ona samo roka next, accept...Kamera je dobra i okida brzo, ne znam kako je nekome spora kad okine istog trena a sto se tice GCam probao sam nekoliko i BSG pravi najbolje nocne fotke a po danu su sve maltene iste i brze su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari