Šta je novo?

Moto E4 Plus (DS) vs LG K10 2017

marrecar

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Cale hoce da uzme sebi neki telefon i izbor mu je pao izmedju ova dva, prevashodno zbog budzeta, jer uzima preko Vipa.
Gledam karakteristike, za njega realno su oba sasvim dovoljna, ali vidim da ima par razlika.

E4 Plus ima ogromnu bateriju i 3gb rama, ali quad-core 1.3ghz procesor, i cini mi se slabiji Mali gpu. I naravno citac otiska, sto se njemu sada bas svidja. Ovo ostalo, kamera, velicina ekrana (doduse prokomentarisao je da je uzivo ogroman), rezolucija, radio, itd, mu nije toliko bitno.

K10 2017 ima octa-core 1.5ghz (osim ako nisam pomesao nesto, uglavnom ovaj ima veci takt), relativno dobre velicine, a i trenutno poseduje originalni K10, plus "noviji" Mali gpu. E sad, ima manju bateriju i 2gb rama.

Ne mogu da procenim kolika je ta razlika u procesoru, da li je primetna razlika u brzini, nemam pojma da li mu je bitnije da brze otvara, ili da drzi aplikacije bolje. Ni ja sam ne znam sta da mu preporucim od ta dva, cini mi se da kako jedan ima prednost u jednom delu, drugi ima prednost u drugom delu. Ja bih mozda isao na E4 Plus, samo zbog cistog androida, pretpostavljam da Motorola planira Oreo?

Savet bi mi stvarno dobro dosao, istice mu ugovor na jedan broj uskoro pa mu je i to razlog da uzme telefon, plus sto je Neo 2 tarifa u pitanju, za njega i vise nego dovoljno. Eventualno ako moze preporuka za neki bolji telefon, isto Vip, iskljucivo Neo 2 i to na rate, do 500rsd (ovi su oko 350rsd). Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno