Šta je novo?

Mortal Kombat: Shaolin Monks

Shakal

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2005
Poena
319
ljudi, igrao sam do malo pre Mortal Kombat: Shaolin Monks...znate li vi kakva je to igra...znaci svaka im cast, ko je ne odigra ne zna sta je propustio.
Igra je mnogo bolja i od God of war! Znaci ja sam se odusevio! Imam osecaj da bi mogo da je igram celu vecnost :banana:

:wave:

znaci prvo sto sam se odusevio je intro...opsta makljaza svako svakog bije...i onda im uleti goro, kad je kreno da ih bacaka...uff
onda druga stvar sto me je odusevila je podrska za multiplayer tj. co-op
onda sam zapazio kako je obucen kung lao...definitivno za vreme MK2...liu kang mi se ne svidja pa sam uzeo kung lao-a...mada se posle ispostavilo a liu kang ima za*ebane comboe...ali nema veze ja sam vec izvalio dobre fore sa kung lao-om...krecemo ja i ortak prvi nivo...kad smo krenuli da bijemo ko bolesni...zamalo nisam pustio suzu od radosti...znaci protivnici nisu imali sanse...jos je najbolje ako ja i ortak savatamo jednog u masinicu...jooj to boli :d. Nije nam puno trebalo da naucimo da saradjujemo...
skoro u svakoj prostoriji ima neki siljak (na koji mozes da nabodes neprijatelje), vatra, neke masinerije, lavu...tj u svakoj ima nesto o navedenog tako da ako napodes neprijatelja na siljke koje vire iz plafona to je kraj za njega...onda...da...imas da koristis fatalite, brutalite i multalite...i to usred borebe tj. cak i ako ima pun healt, ali samo ako ti se u gornjem delu ekrana napunio kruzic (punis ga tako sto bijes)...kad ubijes neprijatelja dobijes XP koji ti posle sluzi da upgrade-ujes skilove magije i dr.
trenutno sam u outworldu setam se po portalima i resavam neke qustove...odusevio sam se kad mi je SMOKE dao questove....
Znaci svima preporucijem da je odigraju i to u CO-OP modu!!!
Odoh ja da nastavim da ih peglam :d

:wave:

Nisam mnogo odigrao shaolin monks, ali mi je utisak kao i svima - nastavak MK2. Ko je voleo MK2, odushevice se kako je ovde isti fight feeling, a singleplayer je najbolji fight SP do sada. Preporuchujem, ko ima PS2 :)

Neka neka, igraćemo i mi to za jedno tri godine, dok razrade emulator :) pa da vidimo ko će onda da se smeje :d (što kaže Mile "i tako Britni tamo u Americi kuka i plače što neki Mile sa balkana sluša njen piratski CD... život je nekom majka a nekom maćeha" :d )

Za tri godine cesh PS2 moci da nadjesh kod cigana za 100 kinti :D

jao bre ozbiljno dovodim u pitanje kupovinu ps2. ima vec toliko igrica za koje bi dao ne znam shta da ih ima na kompu... pre svega gt4, pa we9(valjda ce vishe i za koji dan da se pojavi za pc) i sad mk. pa shta nam radi taj sony bre?

a emulator za ps2 ce biti razradjen malo nakon izlaska ps3

E da ocu vishe probati emulator od Gt4...uhh nego sve mi se cini da to nece biti dostuopno za nas PC-ovce....:mad:

vladabgd je napisao(la):
jao bre ozbiljno dovodim u pitanje kupovinu ps2. ima vec toliko igrica za koje bi dao ne znam shta da ih ima na kompu... pre svega gt4, pa we9(valjda ce vishe i za koji dan da se pojavi za pc) i sad mk. pa shta nam radi taj sony bre?

a emulator za ps2 ce biti razradjen malo nakon izlaska ps3
Pa uzmi ga nema sta da cekas!
Ja sam uzeo svoj pre 2meseca i nisam se pokajao,bas ima vrhunskih igrica za PS2--jedino je nastao novi problem:Nemam vremena za sve to
:d

Nazad
Vrh Dno