Šta je novo?

Morrowind

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ovo mi deluje kao izuzetno dobra stvar...jedini problem - nikad nisam igrao nista slicno, tj. frp iz 1. lica...ma ni obican, a kamoli iz 1. lica...
Neki saveti, preporuke, zelje za razmenom iskustava... ???

filipenko je napisao(la):
Ovo mi deluje kao izuzetno dobra stvar...jedini problem - nikad nisam igrao nista slicno, tj. frp iz 1. lica...ma ni obican, a kamoli iz 1. lica...
Neki saveti, preporuke, zelje za razmenom iskustava... ???

Eh.. Pazi, igra je nesto kao Elite, recimo. Znaci imas glavni quest, a sta ces da radis osim toga, gde ces da ides, cime ces da se bavis, tu imas potpunu slobodu. A za savete, pitaj nesto konkretno pa da probam da ti pomognem. (D)

Pa na primer da li se na pocetku moze odabrati bilo koji lik ili nije bas tako svejedno, tj. da li ce mi biti drasticno lakse sa recimo fighter-om nego sa akrobatom ? Kog lika da izaberem ? Ja se dvoumio i na kraju uzeo Dark Elf-a, izmedju Fighter-a i BattleMage-a uzeh 1. mada mi ovaj drugi zvuci simpaticnije...
Mada 99% cu krenuti ispocetka pa bih rado uzeo Battlemage-a...
osim toga drpah sve sto videh po kucama i kulama i naleteo sam jednom na strazara iako sam proverio da li ga nigde nema i on me stavi u 'aps ???

AHHH ceo dungen sam pretrazio i NEMOGU DA NADJEM DWEMER PUZZLE BOX HELP PLEASEboom

filipenko je napisao(la):
Pa na primer da li se na pocetku moze odabrati bilo koji lik ili nije bas tako svejedno, tj. da li ce mi biti drasticno lakse sa recimo fighter-om nego sa akrobatom ? Kog lika da izaberem ? Ja se dvoumio i na kraju uzeo Dark Elf-a, izmedju Fighter-a i BattleMage-a uzeh 1. mada mi ovaj drugi zvuci simpaticnije...
Mada 99% cu krenuti ispocetka pa bih rado uzeo Battlemage-a...
osim toga drpah sve sto videh po kucama i kulama i naleteo sam jednom na strazara iako sam proverio da li ga nigde nema i on me stavi u 'aps ???

Ima veze koji lik i rasu odaberes, pocev od toga kako ce se drugi likovi odnositi prema tebi pa do toga koje osobine (resistance, magicka...) ces imati. Mada, niko te ne sprecava da recimo fightera istreniras da baca magije gde stigne, jedino sto su mu "magicni" skillovi na pocetku na niskom nivou tako da ce ti trebati dosta vremena (i para) za to. A za kradju, proveris na ekranu gde su podaci o tvom liku, ispod svih skillova imas reputation i bounty. E ono "bounty" oznacava koliko treba da platis ako te uhvate, a ako nemas dovoljno para, zna se ctp;

mag je napisao(la):
AHHH ceo dungen sam pretrazio i NEMOGU DA NADJEM DWEMER PUZZLE BOX HELP PLEASEboom

Ma i ja sam se tu malo vrteo. Kad sidjes u dungeon niz onu padinu, sa leve strane su ti, je li, ono dvoje okruglih vrata da udjes dalje. Ti se popni na onaj deo iznad njih i tu imas cini mi se jednu prostoriju gde je puzzle box.

?

lici li ta igra na might and magic 8? Mislim i izviodjenje i graficki? Ili na wizardry ?

Nazad
Vrh Dno