Šta je novo?

Morrowind

Minja

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2001
Poena
650
Hajde da otvorim ovj thread kada vec nece niko.
Nisam bas stigao mnogo da odigram. Igra je RPG iz prvog lica za one koji ne znaju.
Prvo sto mi je palo u oci je nenormalna hardverska zahtevnost. Igra nece raditi kako treba ni na konfiguraciji preko 1 GHz sa 256 MB RAM i nekom Gf2 grafickom kartom. Ljudi prijavljuju ocajan framerate (manji od15 fps) i na masinama od 2GHz i Gf4 (ne MX) grafickim kartama sa preko 256 MB rama.
Posaljite svoje utiske.
Pozdrav

Ja sam bas razmisljao da nabavim igru medjutim prepreka je upravo ta ogromna zahtevnost.Sta mi znaci da igram igru ako ce ona ici sliku po sliku.

uh bre, ako je stvarno tolika zahtevnost...

a ja se radovao igri :(

Miroslav je napisao(la):
uh bre, ako je stvarno tolika zahtevnost...

a ja se radovao igri :(

Ma nije bas toliko strasno. Mislim, secka povremeno ali moze da se igra, ja na Duronu 1200, 256MB DDR i GF2Ti igram u 1024x768, doduse iskljucene senke i view distance negde na pola.

AHHH ceo DUNGEN SAM PRETRAZIO I NEMOGU DA NADJEM DWEMER PUZZLE BOX NEED HELP.Naso sam i anchient dwamer key ali neznam
koja vrata otvaraboom

????

lici li ta igra na might and magic 8? Mislim i izviodjenje i graficki? Ili na wizardry ?

puzzle box se nalazi u prostoriji koju cuva tip sa sekirom
u nju se ulazi iz glavne galerije na mapi imash 4 vrata, na zadnja leva ili desna ne secam se tachno, nalazi se u nekom ormanu ili kutiji.
Pitanje, odneo sam puzzle box, baja mi daje informacije ja odem kod onog lika sto treba da me vodi kroz igru i on me pita zasto josh nisam nashao dovoljno informacija?

jesi li probao sve opcije u razgovoru sa tipom iz fighter gulida ???
ina?e ja na P3 886 Mhz 256mb RAM Ge force2 MX400(made in taiwan ;) ) imam 20-35 fps outdoor.u zatvorenom prostoru naravno i vi?e.
trba samo promijeniti par linija u morrowind.ini fileu
mrzi me da pi?em ali ako nekog interesuje neka pita,napisa?u
poz.

zahvaljujem snasao sam se, moram po 20 puta da pricham sa njima.
Interesuje me kako da namestim refresh rate u igri pod 98.Inache ni CS mi radi na 60 Hz, morrowind je jako zarazan ali me ubi glava posle par sati igranja. Video sam nvidia refresh rate fix ali svuda nalazim verziju za win XP i 2000. Ako bi mi neko poslao resenje bio bih mu jako zahvalan.

sharp_blade je napisao(la):
jesi li probao sve opcije u razgovoru sa tipom iz fighter gulida ???
ina?e ja na P3 886 Mhz 256mb RAM Ge force2 MX400(made in taiwan ;) ) imam 20-35 fps outdoor.u zatvorenom prostoru naravno i vi?e.
trba samo promijeniti par linija u morrowind.ini fileu
mrzi me da pi?em ali ako nekog interesuje neka pita,napisa?u
poz.

aj napishi? :)

Nazad
Vrh Dno