Šta je novo?

Morrowind - savet

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Pozdrav
Treba mi jedan savet od iskusnijih igraca frpova gde sam ja novajlija. Naime jedino sto sam dosada ozbiljnije pikao je Neverwinter Nights gde sam doduse jos uvek u 1. cinu...:D Baldurs Gate 1 i 2 recimo, ili Icewind Dale sam bataljivao odmah posle 1. izlaska iz gradova, pretezno.
No evo sta me muci - preporuka kog lika na pocetku odabrati - Night Elfa, Dark Elfa ili recimo Legionara coveka ??? Igrao sam sa svakim od njih po, recimo, 1 sat i primetio da legionar npr. se krece barem 2-3 puta brze (sto uopste nije zanemarljivo s'obzirom na enormnu duzinu igre i broj lokacija koje treba obici), jace udara, ne moze da baca magije i sl. dok su elfovi susta suprotnost.
E sad, problem je sto je igra u sustini pravljena tako da igrac bude Dark Elf tj. prosto drugaciji je dozivljaj ako se ne igra kao isti...
I ono mnogo bitnije - znam da je u svakom frpu u pocetku neuporedivo lakse igrati sa nekim fighterom dok posle nista ne moze da se meri sa charobnjakom, tj. razvijeni charobnjak je u svakom frpu najjaci lik.
Daklem, ako je neko presao neka preporuci sa kime bih mogao da igram ovu fantasticnu "pokloni se nasem VWandderfeill-u strasnom" :) igru. Drugim recima zanima me cisto sa kim ste presli igru i vasi utisci koliko je to "glatko" bilo. Naravno, ne mislim na grafiku :)

P.S. samo jos jedna stvar: zar Elfovi nisu Vile i Vilenjaci ? Oni bi trebali da budu lepi maltene kao bogovi...sto su onako ruzni u Morrowindu ??? :p

Daggerrfal je elfovo prirodno okruzenje, ali bih ti ja savetovao da krenes sa humanoidom, zbog kasnije interakcije sa ljudima (personality, i sl.). JA sam recimo izabrao humanoidnu rasu, a klasa je agent. Sada sam na nivou 35, i recimo, krecem se 15 puta brze nego na pocetku, skacem po 10 metara u vis i slicno. Naravno, igra je isuvise kompleksna da bih ti ovde pisao nasiroko... kreni lagano, i uvesces se vec i sam u igru... U pitanju je jedan lagani FRP... Naravno, nadam se da imas jezivo jaku masinu :)

Pozdrav

byMaX je napisao(la):
Daggerrfal je elfovo prirodno okruzenje, ali bih ti ja savetovao da krenes sa humanoidom, zbog kasnije interakcije sa ljudima (personality, i sl.). JA sam recimo izabrao humanoidnu rasu, a klasa je agent. Sada sam na nivou 35, i recimo, krecem se 15 puta brze nego na pocetku, skacem po 10 metara u vis i slicno. Naravno, igra je isuvise kompleksna da bih ti ovde pisao nasiroko... kreni lagano, i uvesces se vec i sam u igru... U pitanju je jedan lagani FRP... Naravno, nadam se da imas jezivo jaku masinu :)

Pozdrav

Uzeh pre koju nedelju 2 cetvorke...P4 i GF4 :D i blago su klokovane :p Ne boj se, u 1600*1200*32 sa pixel shaderima sve leti...:)

Odlicno, mada ja ipak vise volim veci fps i 1280*960... sa anisotropic-om na 8x...

uf bre brutalni, pa moj tft podrzava max 1280x1024 :D

savrsen ratnik je ork, znak lady

Miroslav je napisao(la):
uf bre brutalni, pa moj tft podrzava max 1280x1024 :D

Oces da se menjamo ??? Moj Hansol 710p za tvoj HP TFT 17", uz neku moju doplaticu od 50-ak evra, dobijas 1600*1200 :p

ByMax, ja u stvari igram u jos nizoj rezoluciji od tebe, 1152*864*32, naravno sa anizotropnim filtriranjem ili ponekad quincunx-om, jerbo mi je to idealna rezolucija za 17" u kojoj mi je takodje osvezavanje idealno - 100 herca...za 1600*1200*32 sam rekao da leti jerbo sam je isprobao i isla je vrlo dobro pa rekoh da je to najubedljiviji utisak u vezi sa time kako radi :)

ma idi... igra je bre... ono kao "samo mi to treba od igara u zivotu.."

Nazad
Vrh Dno