Šta je novo?

morrowind problem!!

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Imam athlon-a na 850, voodoo 3500 sa 16 ram-a i 256 rama memorije.Kad hocu da ga startujem stalno prijavljuje "Unknown frame buffer mode." U cemu je fora?

sto ce reci

znaci graficka kartica je truba

Otprilike ! :D To sam i hteo da kazem a da ne zvucim grubo :)
Inace u readme fajlu pise da provereno radi samo na Radeonima i GF-ovima...
A i na njima pravi mnostvo bagova, zastajkivanja, nepravilnog iscrtavanja i sl. tako da mogu misliti kako bi ti radio, i da proradi :)

pa

neverwinter nights radi

Morrowind da to nije neki fps ili se ja opako tripujem?

jestefrp

slican je diablo 2 ili arcanum-u ili diablu 2

Oba su frp/rpg, sa tim sto se neverwinter igra iz klasicne pticine perspektive dok se Morrowind iga iz 1. ili po zelji moze da se ukljuci 3. lice sa kamerom tik iz heroja...
Ali Morrowind je SJSJSJSJSJAAAAJAJAJAJAANANNNNNNNNNNN !!!
Ubedljivo najbolja igra za PC ove godine. Sad cekam da uzmem GF4 i da uzivam u prelepom morrowindu na ultra dobrim setovanjima (necu priznavati nista ispod 1600*1200)
Dok ne dodje Doom 3 :)

Mister No je napisao(la):
Oba su frp/rpg, sa tim sto se neverwinter igra iz klasicne pticine perspektive dok se Morrowind iga iz 1. ili po zelji moze da se ukljuci 3. lice sa kamerom tik iz heroja...
Ali Morrowind je SJSJSJSJSJAAAAJAJAJAJAANANNNNNNNNNNN !!!
Ubedljivo najbolja igra za PC ove godine. Sad cekam da uzmem GF4 i da uzivam u prelepom morrowindu na ultra dobrim setovanjima (necu priznavati nista ispod 1600*1200)
Dok ne dodje Doom 3 :)

Jeste divan, ali kako se snalazis gde je sta. Proveo sam par puta po sat vremena trazeci neku pecinu i slicno... Na kraju sam izgubio zivce i obrisao igru. Ali stvarno izgleda ubistveno dobro...

Nazad
Vrh Dno