Šta je novo?

Morrowind - lik sa najvise love

strika

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
604
Zna li neko nekog prodavca u Morrowindu koji ima dosta love ( recimo 5000 ili vise)?

Ako neko zna moze li da objasni gde se nalazi ili da da mapu sa oznacenim mestom.

Kraba ! :) Ozbiljno...

Na jugoistoku ostrva je grad Suran. Od njega trebas ponovo da krenes na jugoistok u pravcu gomilice malih ostrva. Na jednom od tih ostrva su anticke rusevine. Iza njih se nalazi ostrvce na kojem je jedna kraba (btw posto ih ima dosta, nemoj ih ubijati dok ne nadjes trgovca da ne bi njega slucajno ubio) koja ce kad lupis Space da ti odgovori...:mrgreen: Ima 10.000 gp, mislim da je to plafon u celoj igri...

Nasao sam, sad sam bogat covek.

Hvala!

10000 kraba, onaj creeper ima 5000, jedna prodavacica u glavnom gradu (prodaje "bows") ima 7000... sve u svemu, pare i nisu najpotrebnije :)

U kom glavnom gradu ? Mislis na prodavacicu iz Mournhold-a ? Ako mislis na Mournhold iz Tribunala pa nece valjda covek setati preko mora da bi nesto prodao...:smash: :)

Elem, uzeo sam original sa sve expansionima kao game of the year edition, bas cu ti poneti sutra da vidis kako je mocno pakovanje...!

Ma bre skrenesh levo od Albukerkija i tu si ;D

Do creepera se najlakse stize :)
A pare su za nauku :D

Vrh Dno