Šta je novo?

Morrowind i guild-ovi

O topiku mogu samo da kazem da sam bio u house Telvanni ( ako se tako pise), oni se mnogo ne cimaju oko toga da li ih ubijas i sta radis, zavrsio glavni quest i usao i u house Hlallu. Neki lik u Eboncheartu me je uclanio, pa mi je pisalo da sam u dve velike kuce i radio sam poslove i za ovuu novu grupaciju. Moracu ponovo da instaliram ovu igru, definitivno.
Znaci od "junik" u Umbra swordu je samo soultrap kako sam i mislio. I dalje mislim da nije nista extra.
2 silverglider:
Sta je Eltonbrand? Zvuci mi kao onaj cekic u muzeju. Po cemu je specifican?

Poslednja izmena:
Znaci Deadric Creascent nista extra, steta. Kakvu magiju ima u sebi ? Sve ostalo sam lagano nalazio, a oko ovoga sam se bas mucio i nista, verovatno jer sam potreban item za odlazak u magnas Volar ranije preprodao za "debele" pare. Mozda sam zbog ovoga od njega ocekivao vise. Ipak hvala na pomoci.

Eltonbrand je valjda najjaci long blade, a pritom je i za jednu ruku (baziran na katani), pa ne moras da se odriches shtita. Na kraju deadric shrine questa dobijes Goldbrand, a kada postanes vampir, mozes da ga pretvoris u Eltonbranda:

Type: Long Blade, One Hand
Chop: 10 - 60
Slash: 5 - 55
Thrust: 5 - 25
Speed: 1.50
Dmg Ratio: 90 (120 with spell)
Reach: 1.0
Condition: 4500 / 4500
Weight: 40.0
Value: 150,000
Cast When Strikes
Fire Damage 10 to 30 points on Touch
Fortify Attack 30 points for 30 seconds on Self
Restore Fatigue 10 points on Self
Charge: 500 / 500

Edit: evo moda u attachu sa kojim je igra bar malo realnija (tezza).

Poslednja izmena:
dobio sam morrowind uz grafičku igra je super ali hoću da je updejtujem pa ne znam koju veziju patch-a da skidam američku ili evropsku
p.s. dobio sam je uz fx 5700

Extreme2Max je napisao(la):
dobio sam morrowind uz grafičku igra je super ali hoću da je updejtujem pa ne znam koju veziju patch-a da skidam američku ili evropsku
p.s. dobio sam je uz fx 5700
Ja sam odmah instalirao morrowind, tribunal i bloodmoon. Zatim sam instalirao bilo koji od dva ponudjena patch-a. A nakon toga...pa znas vec. :) E sada posto je igra razbijena mozda je meni (tj. samoj igri) i bilo sve jedno koji cu patch instalirati, ali posto si ti to dobio uz graficku onda mu to dodje nesto kao original, pa bi onda mozda morao da saznas koja ti verzija treba. Ne znam koliki je patch za ostovni morrowind, ali je ovaj koji sam ja instalirao zauzimao manje od 1mb (mozda cak i dosta manje), pa ako patch-evi nisu veliki isprobaj svaki od njih.

Ne postadoh vampir, vec imun na njih. Nekako mi se cinilo lepsim da ih tamanim nego da im se pridruzim. Sa sadasnjim likom ni ne mogu da postanem vampir, cini mi se, jer sam zavrsio neki quest koji mi to onemogucuje, a i lik mi je bash napredovao. Mozda samo uz neke magije za snizavanje luck-a, kako su to pisali neki ljudi po forumima. Inace da se postane vampir mislim da je potrebno samo ubiti jednoga i videti sta je od njega ostalo, a ja sam to uradio x puta i nista. Ako znate kako da postanem vampir sada pisite...
Sto se tice tezine igre odavno sam pomerio klizac u desno za +100.
2 silverglider:
Zaista ti preporucujem Sea of destiny mod, nema bug-ova, bas je sredjen, lepo izgledaju ostrva... Ja sam, istina, svojevremeno samo poceo da ga igram, ali sam prokrstario ostrva i zaista izgledaju svetski. Jeste malo veci ( oko 80 MB ) ako se secam, ali zato donosi dosta novih stvari, ima i novih tekstura, u gradovima preovladjuje zelena boja, po njima patroliraju likovi u zelenim oklopima, sve je lepo uklopljeno.

Ako si u glavnom questu prosao onaj deo kad dobijes corpus disease, pa se izlecis, onda ne mozes vise da postanes vampir. Dakle, ako zelis da postanes vampir onda to mora da odradis pre tog dela glavnog questa. Vampir postajes tako sto je potrebno da te povredi i zarazi neki od vampira. Ne odes da se lecis i posle nekog vremena si postao vampir :p Mada je u morrowindu malo bezveze odradjeno to, tj. smor je...

Vampir postajes tako sto se sukobis sa obicnim vampirom, pri cemu on mora da te napadne oruzjem ili rukama (magijom ne moze da te zarazi). Nakon toga dobijes poruku da si zakacio neku bolest i onda prespavas negde 3 dana i postao si vampir. Naravno sve ovo vazi ako nisi imun na "common disease", u suprotnom mislim da neces moci da se povampiris. Ali nemoj da te to brine, jer vampirski zivot je tezak, radis najgore poslove, nemas svoj dinar, svako te bije itd. :)
Da li neko zna gde moze da se nabavi legalna kopija Morrowind-a tj. "Game of the year edition"? Pokusao sam preko amazona medjutim oni odbijaju da salju softver u istocnu Evropu.

Ja imam original ali ne bih ga prodao ni za zivu glavu :)

Inace imas ga u extreme platou. Tj. bilo ga je, ne znam da li ga jos uvek ima. Dobijes unutra sva 4 diska (morrowind+tribunal+bloodmoon+onaj bezvezni construction set), lepo uputstvo (koje moze da znaci pri generisanju karaktera dosta jer sadrzi neka detaljnija objasnjenja) i divnu veliku mapu ostrva (ne samo glavnog vec i mape moohruna i solstheima za expansione) koja ce ti samo tako olaksati igranje.

Da bi postao vampir po potrebi moras da instaliras jedan od modova - mislim da bese neka ogrlica ili tako nesto; kad je mountujes na sebe postajes vampir, kad je skines, nisi vise vampir.

Ovo oko Eltonbranda - to jeste najjaci longsword u Morrowindu, mislim da ga stizu ili prestizu tek u Tribunalu Trueflame i Hopesfire, tj. macevi Nerevara i Almalexie.

OptiPlex je napisao(la):
Ja imam original ali ne bih ga prodao ni za zivu glavu :)

Inace imas ga u extreme platou. Tj. bilo ga je, ne znam da li ga jos uvek ima. Dobijes unutra sva 4 diska (morrowind+tribunal+bloodmoon+onaj bezvezni construction set), lepo uputstvo (koje moze da znaci pri generisanju karaktera dosta jer sadrzi neka detaljnija objasnjenja) i divnu veliku mapu ostrva (ne samo glavnog vec i mape moohruna i solstheima za expansione) koja ce ti samo tako olaksati igranje.
Nazalost extreme plato nema igru vec duze vreme i kako stvari stoje nece je ni dobiti opet. Moracu da nadjem online prodavca koji je voljan da salje u Srbiju.

Trueflame i Hopesfire i dalje nisu ni blizu oruzja koje mozes sam napraviti, ali na svu srecu ja se alhemijom nisam dugo bavio u igri i trazio sam unique iteme i tada je bilo mnooogo teresantnije.

Nazad
Vrh Dno