Šta je novo?

Morowind u mamutu

=Ivan=

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2003
Poena
620
U mamutu na pocetku knez mihajlove imate morowind za 1170 din. Ko voli da ima original nek izvoli btw. Juce je bilo 3-4 kom.

Samo osnovni ili sa expanzijama?

Zaobiđite tu verziju, u pitanju je Ubisoftovo reizdanje sa ekspanzijama. Malo niže niz ulicu, u Platou u Knez Mihajlovoj imate isto to (znači Morrowind sa obe ekspanzije) samo što nije reizdanje već originalna varijanta i košta 799 dinara.

mnemonik je napisao(la):
Jel to ona igra sa onim gologuzanom na kraju :D lol

LOL

Upravo moja pomisao kada sam prvi put igrao! :D
Kako sam se smorio, najstrasnije, ja ocekivao nekog diva a ono nas Karamela imitira zlocu

Da li neko zna ima li jos ovih originala?

@voodoo_nbgd:
Sta nije u redu sa Ubisoft-ovim reizdanjem, jel ima neke bug-ove ili je nesto drugo u pitanju?

Pozdrav!

Ne, potpuno su isti, s tim što je ubisoftov skuplji a omot je drugačiji.

Bio sam danas u prolazu pa svrnuo da pogledam, odlični su: Morrowind reizdanje košta isto ko i Morrowind GOTY reizdanje :S:
Ozbiljno, Mamut je skup a izbor je krajnje loš. Ko je zagrejan za originale bolje nek ide u veliki Plato (pri kraju Knez Mihajlove), tamo imaju ogroman izbor odličnih igara po normalnim cenama...

A koliko su Gothic originali?

Ne sećam se, al mislim da je Gothic 2 (običan) nešto preko hiljadu (u Platou)... možda je sad pao i ispod...

Poslednja izmena:
Kupih malopre Morrowind GotY u Platou (na Studentskom trgu) za 799 dindzi :guitar: . Mislim da je bio poslednji primerak, ali prodavac kaze da ce biti jos toga, a ima i u drugom Platou jos par komada. Pozdrav svima!

Da da, to je ta verzija od 799... ima u velikom Platou (tom drugom) još jedno 4-5 komada...

Samo da dodam, Morrowind sa expanzijama (4 diska) po ceni od 799din. sam vidjao i u MikroKnjizi :)

Gothic 2 je 1400 dinara.

Vrh Dno