Šta je novo?

Moram...

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
sa vama da podelim ovaj video :)

Evo me u Istanbulu na EMEA MSI MOA takmičenju u OC-u, više informacija na adresi

http://hardware.benchmark.rs/vesti/moa_2011_istanbul_lab_501

Medjutim, mali video zapis koji sam napravio je poprilično šašav :) Šveđanin se takmičio u onim belim hotelskim papučama, ali ruja me zadovoljio kada je ponosan sišao danas u Kjokušikai (ili kom već) karate kimonou i sav važan se šetkao ceo dan glumeći ludilo

Drugi deo priče je "dekin" kofer u kome sve vrvi od naprednih tehnologija, gomila skupih Fluke-ovih mernih instrumenata na primer. Šta reći? :)

Pffff, nema riba u klipu :d, znaci dosadno

Peco kupi 4-5 5850 (da,da one od 100$ imas 10e na cast :D)

Zašto Bench nije organizovao ekskurziju na ovo takmičenje za sve zainteresovane da budu u publici?!? Očas posla bi se napunio autobus. Zašto da tamo idu samo privilegovani? :mad:

:p :D :d :D

^ zato sto se ide avionom? xD
;D

Jel to on na sintetičkom tepihu pakuje mašinu ili se meni učinilo? :trust:

I koferče :d
Tipičan sovetski stajling.cheers:beer::bottle:
Aa, friki šuze?

Poslednja izmena:
bas da je tipican sovjetski stajling u d&g patikama, nije :d

Baja jos ima i neku sabansku Muay Thai jaknu ...FAIL :D

Pa dobro, privilegovani neka idu avionom a obična raja može i busom. Samo da neko organizuje. :)

Ne radi se o privilegijama, samo nije otvoreno za javnost - nije bilo navijaca. Samo takmicari i mozda desetak medija iz evrope koji su to trebali da isprate

Pa kako bi se ljudi takmicili kada bi oko svakog stola balavilo 50-ak ljudi?

Ako da BOG sreće i para, veselja i radosti i pre svega zdravlja :) pravimo jedan veliki show u BG-u do kraja godine, gde će i raja biti prisutna :)

Vec vidim...kako radis ovo, a zasto ono, a sto si stavio ovaj fan ovde, a sta ce ti to?

Odgovor: ..... ?

:D

pa to je ruski kimono :)

Ali Muay Thai borci nemaju kimonoe, imamo samo kratke sorceve
redwithshark.jpg

pa on nije Muay Thai borac :)

E *** sad, nisam ni ja (za sad) ali znam da u muay thaiju ne postoje kimonoi.

Nego otislo smo gadno u OT.

a sta kad zavrsis bitku ili kada tek dolazis nije valjda da si stalno samo u sorcu :) mozda je to neka kao trenerka

Ako da BOG sreće i para, veselja i radosti i pre svega zdravlja :) pravimo jedan veliki show u BG-u do kraja godine, gde će i raja biti prisutna :)

Pa i taj ce biti zatvoren za javnost. Peca je vec objasnio :d

A zasto vam je na svakom YT klipu dupliran video?

E *** sad, nisam ni ja (za sad) ali znam da u muay thaiju ne postoje kimonoi.

Nego otislo smo gadno u OT.

Pa nije offtopic, tema i jeste o rusu i njegovom kimonu.

I Peco jeste se prepali i pustili lika da pobedi? Da posle ne bi bilo majageri :p.

Nazad
Vrh Dno