Evo posle skoro neprespavane noci da napisem po koji utisak🙂
Liteon LTR-40125 je dosao sa fw zsoj sto ce reci da podrzava M. Rainier sto i nije tako vazno. Vazno je kako reze a reze do bola dobro tj brzo a to je rekao moj ortak koji ima nec 24x i teac 40x, jer ja nemam sa cim da uporedim. Brojka je sledeca - disk je narezao 40X za 2.44. Cita sve zivo bez mucenja. Medjutim ono sto mi se ne svidja sto su mu vrata malo anemicna, otvaraju se kao da ce svaki cas da crkne, a sama vrata su nekako slabasna, bar meni tako izgledaju. Inace neobicno je lagan u odnosu na recimo teac 40x, ne znam sta to znaci ali jedan moj komsija audiofil me stalno smara i kaze "podigni da vidis koliko je tasko(pojacalo doduse) pa ces znati jel valja"🙂
Gainward je ludilo! Ovaj novi kuler kao sto rekoh je bitno tisi od onog manjeg i brzeg koji se do skoro ugradjivao(kao onaj na gainward-ovoj kartici koju je Max testirao pre neki dan).
Naravno 3dmark je vrteo celu noc🙂 Dakle konfa je sledeca: ovaj gainward, gigabajata ploca 8ir533 i bogalj 1700 i crucial 256mb ddr 2100. Na enhance modu(260/520) sam dobio 8011 a u safe 7574...
2D je zastrasujuce dobar na 757nf. Cak i na 1280x1024 slika je zilet...
vivo nisam probao a kad probam javicu kako radi(ako proradi🙂)
pozdrav