Šta je novo?

Moram da pitam :)

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Malo sam se zapustio sto se pracenja igara tice :) :D

Jel izasla neka nova Lara u zadnjih par meseci? Mislim na TR naravno. Aj' ako ima neko, bio bi zahvalan...

Voleo sam to nekada da igram, pa da probam opet...

Ima, konsultuj highlija, on ti je najblizi :)

Pozdrav!

Nova lara izgleda do j*j* :), ali su neshto komande pobrkane, nije to prvi deo :)

Angel of Darkness je izasao,imam ga ja
grafika je odlicna,ali su komande dosta lose odradjene

Peca je napisao(la):
Malo sam se zapustio sto se pracenja igara tice :) :D

Jel izasla neka nova Lara u zadnjih par meseci? Mislim na TR naravno. Aj' ako ima neko, bio bi zahvalan...

Voleo sam to nekada da igram, pa da probam opet...

Ti si mator, ozenjen covek sa decom, treba da uzmes ove Pokemone, a ne tamo neke prsate tete. Mogu eventualno ukrstene reci...

:d

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
Angel of Darkness je izasao,imam ga ja
grafika je odlicna,ali su komande dosta lose odradjene

edit by silverglider: "nema bre piraterije ovde; ako ste hteli da pricate o sigurnosnim kopijama, eto ga PM ili email"

silverglider je napisao(la):
...

Ti si mator, ozenjen covek sa decom, treba da uzmes ove Pokemone, a ne tamo neke prsate tete. Mogu eventualno ukrstene reci...

:d

Ma moj Marko mnogo voli Laru... :D

Sve bre deci za ljubav... :)

:) zna dete sta valja... tako mali a vec :mrgreen:
enivej Peco... igra ce te razocarati.. prica nije losa, vizuelno izgleda sjajno ali bagova do neba a o tehnickom izvodjenju ne bih trosio reci - katastrofa!:(
ne znam da li ce taj tvoj intel :mrgreen: uspeti da pogura igru kako treba :mrgreen: cheers

Jeste li primetili kako se Lari u AOD grudi prirodno pomeraju, ne secam se da je tako bilo u proslim delovima. ;P

Pa kad su svu paznju posvetili grudima, a propustili hiljadu bagova.
Iz nastavka u nastavak grudi sve vece, a struk sve tanji. Kada bi prava zena izgledala tako prelomila bi se.

Opusteno, Lara je sasvim ok igra, komande su malo *****ali, ali zato grafika kix ass... ;)

Ko su bre ti Digimoni, a ko Pokemoni?

jaksa je napisao(la):
Ko su bre ti Digimoni, a ko Pokemoni?

I ja bi voleo da znam :?:

A sto se tice lare istina je da su joj grdi sve vece i vece pa joj je zbog toga sve teze da skace i prelazi nivoe, lakse joj je da pluta (sala).

Ja sam se smorio u The Last Revelation u Death City (tako neki nivo iz x ucitavanja) i pocetak sledeceg dela neki skotski zamak tako da mi vise nije interesantna. Pre toga sam isprelazio sve delove samo sa extra municijom.
Koliko je uopste izaslo delova posle The Last Revelation. :?:

Vrh Dno