Šta je novo?

Moonshot novčići

Teško da će sa 2 miliona nešto da urade. Pitanje je i tih 2 miiona koliko su realni. Raznorazni kučići i žabe sakupe veći kapital za 3 meseca.

Videćemo ali je svakako interesantna varijanta da možeš da plaćaš kripto valutom

Ne treba ganjati moonshotove iz proslog ciklusa, sad treba ulaziti u nove. Recimo Pepe Unchained ima potencijal, dobar im je marketing i imali su dobar odziv na pre-sale. Kada krene alt sezona ocekujem pump

Nisam ganjao, samo čekam momenat da izađem iz njega. Evo, izgleda da ipak nije skroz mrtav.

lp svima, koristim dextools i dex screener od prije par dana, na Binance sam vec par godina ali sto zbog bolesti i obaveza nisam bio aktivan. Ima koja dobra dusa da malo pomogne oko lovljenja ovih novih novcica. Imam atomic i metamask i konektao sam ih. Ono sto me frustrira su same kupovine novcica, negdje nudi etherium, negdje pancakeswap. Citao sam topice unatrag godinu dana ali vi vec rasturate sa pojmovima pa mi je tesko poloviti sve. Ako moze jedan tutorial, od Binance preko Metamask do DEXa i kupovine samog coina. Sta sa coinom koji jos nije izlistan recimo na Binance a ja ga imam na metamask, kad se izlista mogu ga prebacit na Binance ? i slicni savjeti.

Bas su debelo *****ali... a ideja je bila dobra. Inace krece pokusaj ozivljavanja, u nedelju u 3 ujutru po nasem vremenu na dex-u i u ponedeljak u 9 ujutru na cex-u. Pocetna cena je 0.000028. Od sad je samo bsc

Nisam nešto optimista da će oživeti, a i ako bi oživeo, verovatno bi svi gledali da ga se otarase čim pre.

Evo ga mrda, samo je pitanje da li je poslednji trzaj ili će sve da nas iznenadi pa ode još x10, 100, 1000000

I ne izgleda uopšte loše. Lep je volume, preko 1M, a ne pamtim kada je to imao poslednji put. E sad, možda bi moglo da znači i istresanje ko ga ima, ali za sada lagano ide na gore.

Nazad
Vrh Dno