Šta je novo?

Mono laser printer - kucna upotreba

vladabgd

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2004
Poena
620
sta preporuchujete za kucnu upotrebu od mono laserskih stampacha ? imao sam lexmark e120 ali je izgleda crko. neshto nalik njemu bi mi vrshilo posao pa bih mozda i njega opet uzeo ali da pitam da nema neko neki bolji predlog.

bitno je da toner moze da se dopunjuje bez zamene chipa (kao kod ovog e120) i da ne koshta vishe od ~100ak evra

HP 1005/1006. Kako misliš da se ne menja čip ? Na E 120 mora da se menja čip pri svakoj reciklaži ? Kako ti se manifestuje kvar na E 120 ?

Ma Samsung na tom polju vec duze vreme ima znatno bolju ponudu od konkurencije. Imam Samsung ML-1640, toner se moze puniti mnogo puta a nema cip (ustvari ima i to je jedan metalni konektor koji se zameni osiguracem da bi isti pregoreo!). To je sve i samo da ga redovno odrzavas i kulturno ubacujes papir... nema da brines

opet sam zaboravio na svoju temu :lupko:

kao shto je fanatic i pretpostavio samo je chip bio problem i to je sad sredjeno sve radi kao i pre :) (ja sam istripvao da je neshto ozbiljnije stradalo jer je vec dve zamene tonera izdrzao originalni chip pa nisam ochekivao da ce sad da zakuca..)

hvala na informacijama

Vrh Dno