nalozio si pre mjesec dana tj u vrijeme crnog petka..pratim iskustva na overclockers..jedni ga kude drugi fale, primjetih dosta njih da su vracali pa dobili novi...uglavnom sam odusto..jer brzo ce 2024 a AW izbacuje nova dva 27 i 32 inca..Sta kaze ekipa, valja li uzimati ovaj Alienware AW3423DWF?
koliko kontam, ovo nisu QD-OLED monitoriLG najavio nove monitore: https://www.digitaltrends.com/computing/lg-ultragear-oled-monitor-480hz/
kad bude video c4 otkazace msiOstavio otvorenu stranicu do YT linka za ovaj MSI, klinac seo za komp, odgledao i danas otkazao C3. 😂😂
Svi UW OLED modeli su dobro za gaming donekle, ali ja npr dosta provodim na yt, pa bi se 16:9 sadrzaj prikazivao na sredini, dok bi pikseli van tog formata bili ugaseni. Pa to vuce burn in..Ne znam jesam li potrefio temu... je l' imao neko priliku da koristi/poseduje LG 45GR95QE-B? Vidim da je "prone to burn-in", logicno, ali me interesuje u kojoj meri... Svidja mi se ta dijagonala na UW. Posto smo zagazili u 2024tu, mozda bude i boljih modela uskoro, ali ovaj mi je zapao za oko.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari