Jel moze neko ko ima LG 27GP850P-B da mi izmeri koliko ima cm od donje ivice monitora do stola kad je monitor u najnizem polozaju?
Pogledajte prilog 388025
Možeš imati pwm tj. treperenje i na 100hz. Zavisi od panela i implementacije. To generalno osetljiviji ljudi prvo pogledaju na recenzijama pre kupovine.Stize mi danas M34WQ-EK, pa cu videti da napisem utiske posle nekoliko dana testiranja.
Monitor ce sluziti za programiranje. Uglavnom ljudi pisu kako je veca rezolucija dosta bitnija za posao, ali meni 60hz bas ne prija. Izmedju kvalitetnije rezolucije i manjeg zamora ociju biram ovo drugo.
Gledam sada kako najbolje da iskoristim monitor (bice povezan na laptop). Preko hdmi-a mogu da idem max do 100hz, a vidim da moze i do 144 ako se koristi thunderbolt.
Da li ovo stvarno funkcionise i moze li neka preporuka za usb-c>dp adapter koji ima thunderbolt 3 podrsku?
Kakav je IPS Glow i probijanje svetlosti?Pogledajte prilog 388214
Verovatno si nasao do sada, ali 11.8cm je u najnizem polozaju. Ja ga uzeo pre nedelju dana samo, odusevljen. Stabilan, slika odlicna, dobro maksimalno osvetljenje, za svaku preporuku![]()
Nisam dovoljno strucan da bih ti dao odogovor na ovo, ali ja ne primcecujem ni jedno ni drugo pri radu. Na skroz crnom ekranu se vidi probijanje svetlosti iz donjih ivica, ali mislim da to ima veze sa uglom, meni je monitor na tiltu 5 stepeni pozadi.Kakav je IPS Glow i probijanje svetlosti?
Da odgovorim sam sebi, jer ce mozda nekome znaciti.Gledam sada kako najbolje da iskoristim monitor (bice povezan na laptop). Preko hdmi-a mogu da idem max do 100hz, a vidim da moze i do 144 ako se koristi thunderbolt.
Da li ovo stvarno funkcionise i moze li neka preporuka za usb-c>dp adapter koji ima thunderbolt 3 podrsku?
Daj neke slike, da vidimo tu zver!Dell Alienware AW2723DF, vrhunski monitor.
Ja prezadovoljan.
Evo šta trenutno ima na Iponu od 1440p 240Hz IPS monitora: https://iponcomp.com/shop/group/tv-...?85=2331&372=3752&636=240-390&sortOrder=olcsoSuper jeste, samo bih voleo da ima BFI !
Ovako i dalje tražim M27Q X...
Doduše terao bih ga na 200Hz (sa smanjenim detaljima u igri, 6900XT)
WarZone2.0 i CS:GO