Šta je novo?

Monitori sa IPS panelima [nije tema preporuke za kupovinu]

BENQ RD280U

monitor za programere, kako se predstavlja
IPS, 3:2 3840x2560 (4K sa većom visinom), 350 "sveća", 60Hz, HDR, milijardu boja, ambijentalno osvetljenje (poput Ambilight-a kod Philips televizora), podešavanje po visini, kontrole nadohvat ruke, USB hab

deluje zanimljivo

ova recenzija kaže da su boje dosta tačne, ako sam dobro razumeo

ima i verzija sa fleksibilnim nosačem RD280UA

Poslednja izmena:
Moze li neki info koji je najbolji 27 monitor 2K ili 1080P ,a da ima brightness minimum 350.
Hteo sam da menjam Acer VG240Y 23.8 ips 75hz ,najvise iz razloga sto dok igram nrp Warzone u hangarima gde je tamno gotovo da nista nevidim i ako sam pokusavao da povecavam brightness i contrast nisam nista dobio.
Dakle samo sam video da je trenutno DELL 27" IPS G2724D za koji sam video ovde da je bas dobar a sad je i jeftiniji od slicnih u klasi plus ima 3 god garanciju.

Moze li neki info koji je najbolji 27 monitor 2K ili 1080P ,a da ima brightness minimum 350.
Hteo sam da menjam Acer VG240Y 23.8 ips 75hz ,najvise iz razloga sto dok igram nrp Warzone u hangarima gde je tamno gotovo da nista nevidim i ako sam pokusavao da povecavam brightness i contrast nisam nista dobio.
Dakle samo sam video da je trenutno DELL 27" IPS G2724D za koji sam video ovde da je bas dobar a sad je i jeftiniji od slicnih u klasi plus ima 3 god garanciju.
Ne postoji "najbolji" monitor niti ocekuj da ce neko da ti kaze uzmi "ovo ili ono". Danas imas dosta proizvodjaca pogotovu 27-inca 2k tipa. Niko ne zna sta tebi odgovara i sta ti trazis i naravno kakve specifikacije racunara imas. Udjes lepo na sajt bilo koje prodavnice racunarske opreme i krenes redno sa filterom (dijagonala, rezolucija, osvezavanje, odziv, tip panela, brightnes, zakrivljen ili ravan sta ti dusa zeli) i naravno cenovni rang takodje biras pa izvoli. I pored svega toga yt recenzije za sve imas

ja bih rekao Dell U2724D

skrenuo bih pažnju da ovo nije tema za pitanja koji monitor uzeti. za to postoji podforum "šta da kupim"

nije navedena klasa, realno. pitao je za najbolji IPS monitor 27" sa QHD, eventualno FHD, rezolucijom i sa jačinom osvetljenja od najmanje 350 "sveća"

Nazad
Vrh Dno