Rayko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2010
- Poena
- 210
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 9700k 4.8GHz & Noctua NH-D14
- Matična ploča
- Asus TUF Z390-PRO GAMING
- RAM
- PATRIOT Viper Steel DDR4 32GB 3200MHz
- GPU
- RTX 3070 Gigabyte Aorus Master
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500GB, Samsung SSD 830 256GB, WD Black HDD 1TB
- Zvuk
- Creative SB X-Fi
- PSU
- SS Platinum 1000W
- Kućište
- COOLER MASTER MASTERCASE H500P MESH
- Monitor
- LG 27 GN850 144Hz
- Miš & tastatura
- Redragon M710 & Redragon Aryaman K569
- Ostale periferije
- CM H690
- Mobilni telefon
- iPhone 14 plus
- Pametni uređaji
- Galaxy Watch SM-R800
- Steam
- Curaffte
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Sto se brzine tice meni je malo bolje na Lg-u, stavljen je fabricki u fast modu i ne znam koliki je odziv tada ali je manji ghousting nego na benq.
Boje su daleko bolje nego na tn panelu i nisu
“isprane” i malo sam sam rucno podesio rgb i sad je odlicno. Crvena mi je bila malo naglasena out of box ali sve se to da podesiti. Probijanje svetlosti skoro neprimetno u donjem levom uglu. Brightnes za uslove u kojima sedim je solidan i kontrast je ok.
Ocekivao sam da crna nece biti crna ali i tu sam se prijatno iznenadio.
Nisam imao ips panel do sada pa mi sve izgleda dosta bolje i plus je 27” sasvim dovoljno za ubuduce.
Malo sam bio skeptican oko adaptera za napajanje kao da je od nekog fiksnog telefona ali tako je kako je.
Sve u svemu veoma prijatna promena i ispunila je moja ocekivanja.
Monitor je g-sync kompitabilan sto je u mom slucaju jos jedan +.
Nisam imao mrtve piksele sto mi je bila najveca frka ali opet to zavisi od panela do panela.
Edit: Mozda da sam presao sa ips na ovaj model pa da ti kazem iz prve ruke koliko je dobar lg u odnosu na druge, ovako prelazak sa tn-a ne moze da ima manu kad je u pitanju ips sa visokim refresh rate-om i malim odzivom 😊
Boje su daleko bolje nego na tn panelu i nisu
“isprane” i malo sam sam rucno podesio rgb i sad je odlicno. Crvena mi je bila malo naglasena out of box ali sve se to da podesiti. Probijanje svetlosti skoro neprimetno u donjem levom uglu. Brightnes za uslove u kojima sedim je solidan i kontrast je ok.
Ocekivao sam da crna nece biti crna ali i tu sam se prijatno iznenadio.
Nisam imao ips panel do sada pa mi sve izgleda dosta bolje i plus je 27” sasvim dovoljno za ubuduce.
Malo sam bio skeptican oko adaptera za napajanje kao da je od nekog fiksnog telefona ali tako je kako je.
Sve u svemu veoma prijatna promena i ispunila je moja ocekivanja.
Monitor je g-sync kompitabilan sto je u mom slucaju jos jedan +.
Nisam imao mrtve piksele sto mi je bila najveca frka ali opet to zavisi od panela do panela.
Edit: Mozda da sam presao sa ips na ovaj model pa da ti kazem iz prve ruke koliko je dobar lg u odnosu na druge, ovako prelazak sa tn-a ne moze da ima manu kad je u pitanju ips sa visokim refresh rate-om i malim odzivom 😊
Poslednja izmena: