Šta je novo?

monitor

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Molim vas za savet za kupovinu neke jeftinije 17"-ice
Dvoumim se izmedju tri monitora Ctx vl 700, Samsunga 753 s i Philipsa 107e .Koji je po vama za te pare najbolji ili predlozite neki drugi,u obzir dolaze samo novi monitori.

Evo pre nego sto pocnu neke preporuke, red je da te malo posavetujem...

Sve u svemu, vecina monitora, bar iz te cenovne klase, ima dosta skarta (uslovno receno), tacnije sve zavisi od primerka. Znaci, proizvodjac igra veoma malu ulogu (eventualno dizajn). Ono sto ti treba da uradis, je da odes u neku malo vecu firmu, koja nema 1 ili dva primerka, pa uzmi ili ostavi, nego koja ima bar 10ak komada tu na licu mesta. E, ti treba da ih zamolis (nagovoris :p) da ti ukljuce svaki od tih monitora na neki komp, i ti sam lepo vidis kako se monitori ponasaju, to jest ispitas svaki primerak. Znaci, isti modeli istog proizvodjaca se dosta razlikuju. Kod ovih razlika moze da se desi da recimo cela serija bude losa ili da cela serija bude dobra, zato je jos bolje ako mozes na vise mesta da pogledas.

Znaci, bitno je da nabodes dobar primerak, a koji je proizvodjac i model, to ti je nebitno. Naravno, samo da zadovoljava neke uslove (zeljeno osvezavanje u rezoluciji koju ces da koristis).

Space cowboy je napisao(la):
Molim vas za savet za kupovinu neke jeftinije 17"-ice
Dvoumim se izmedju tri monitora Ctx vl 700, Samsunga 753 s i Philipsa 107e .Koji je po vama za te pare najbolji ili predlozite neki drugi,u obzir dolaze samo novi monitori.

Ja imam Sam. 753s. Javi se da ti kazem gde sam ja uzeo. Bices zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno