Šta je novo?

Monitor za dizajn do 30"

Iwantchitzz

Cenjen
Učlanjen(a)
08.05.2012
Poena
170
Evo ovako... Čekao sam kraj oktobra da vidim da li će Apple da predstavi novi Thunderbolt displej, ali me je dočekala vest da se više neće ni proizvoditi, tako da tražim alternativu. :)

Bavim se web & mobile app dizajnom, a neretko i dizajnom štampanih medija te mi treba kvalitetan monitor za tu namenu (ne za gejming).

U firmi radim na Apple Thunderbolt-u koji mi je super, ali je star već 5 godina, a hteo bih da uzmem nešto novije za sebe.

Dijagonala koja mi odgovara jeste 27-28", mooožda i 30-32", samo ne znam da li je normalno da se radi na tolikim dijagonalama. :sceptic:
Takođe mi je bitno da monitor pored svega i lepo izgleda. Koristiću ga tako što će biti priključen na Macbook, pa bi bilo poželjno da preko njega mogu i da punim laptop, ali nije presudno.

Gledao sam neke Dell, LG, Acer i Asus monitore i svi mi nekako izgledaju isto, nisu mi nešto preterano lepi (naročito ne oni modeli sa postoljima u vidu kraka). Videh i ova dva LG-eva modela koji su napravljeni u saradnji sa Apple-om, ali mi se ni oni ne sviđaju.

Naišao sam na HP-ove Envy, Spectre i Omen monitore koji su svi po 32", ali su mi najlepši od svih do sada što sam našao. Plus Envy i Spectre imaju integrisane zvučnike. Ima li neko iskustva sa ovim monitorima?

Budžet mi je nekih 800 evra, možda može i malo više ako bude trebalo, a planiram da kupim monitor negde oko Nove godine.

Dakle, ima li neko neku preporuku, predlog šta da radim? Da li možda da sačekam da prođe Nova godina ako budu izlazili neki novi modeli? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno