Šta je novo?

Monitor u ERC-u , da li mogu kupiti?

Milanche

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Zanima me da li ja mogu kupiti u ERC-u Samsung monitor po dilerskoj ceni?
Konkretno mislim na 757P koji kosta 181 euro i ima drugu cenu od 190 eura?
Mogu li ja kao fizicko lice kupiti po iole jednoj od ovih cena ili oni rade samo sa firmama?Naravno da me interesuje moze li po manjoj ceni, i da li mi to neko sa foruma moze omoguciti?

Po dilerskoj ceni mozes da dobijes samo ako imas firmu i sklopis ugovor sa ERC-om da im budes diler. Ne vidim razloga zasto se cimas za 10€.

Aca je napisao(la):
Po dilerskoj ceni mozes da dobijes samo ako imas firmu i sklopis ugovor sa ERC-om da im budes diler. Ne vidim razloga zasto se cimas za 10€.
Znaci za 190 e(ili ti 10 eura vise) mogu otici tamo i pazariti?
MIslio sam posto su oni generalni uvoznci Samsunga za Yu, da ne rade sa fizickim licima.
Da li omogucavaju da se monitor pogleda pre nego se kupi?

Milanche je napisao(la):
Znaci za 190 e(ili ti 10 eura vise) mogu otici tamo i pazariti?
MIslio sam posto su oni generalni uvoznci Samsunga za Yu, da ne rade sa fizickim licima.
Da li omogucavaju da se monitor pogleda pre nego se kupi?
Pa kao sto je Aca vec rekao ne mozes se ti kao fizicko lice pojaviti tamo i uzeti monitor(e) 🙁
Moras da imas firmu, pa da sklopis sa njima dil oko dalje prodaje ako su oni raspolozeni za to, jer vec imaju razradjenu svoju distributersku mrezu, pa da bi i ti postao jedan od direktnih saradnika moras mesecno da prodas xxx monitora 🙂

Crni je napisao(la):
Pa kao sto je Aca vec rekao ne mozes se ti kao fizicko lice pojaviti tamo i uzeti monitor(e) 🙁
Moras da imas firmu, pa da sklopis sa njima dil oko dalje prodaje ako su oni raspolozeni za to, jer vec imaju razradjenu svoju distributersku mrezu, pa da bi i ti postao jedan od direktnih saradnika moras mesecno da prodas xxx monitora 🙂
Zasto onda imaju dve cene za monitore jedna je dilerska a druga je?
To jest 181/190e.

Milanche je napisao(la):
Zasto onda imaju dve cene za monitore jedna je dilerska a druga je?
To jest 181/190e.
Ja sam ih svojevremeno zvao iz slicnih razloga i oni su me ljubazno uputili na svoje distributere koji se bave maloprodajom objasnivsi mi da oni rade iskljucivo veleprodaju 🙁
A cene pretpostavljam da su u pitanju dilerska i preporucena maloprodajna (samo lupam - nemoj da me drzis za rec). Mozda se javi neko ko saradjuje sa njima, pa zna nesto vise o tome da kaze...
A ti jos juris onaj 757p ? 😀

da li si razmisljao o 957p on je oko 220/230 ... ili mozda ima neka fora oko tog 757p pa oces bas njega ... da ja uzimam ipak bi pre 957p

Anti Patriota je napisao(la):
da li si razmisljao o 957p on je oko 220/230 ... ili mozda ima neka fora oko tog 757p pa oces bas njega ... da ja uzimam ipak bi pre 957p
Da razmisljao sam cena je bas povoljna!

Ja sam uzeo 957p, i slika nije ni za prici 757p kod koga je daleko ostrija. Cini mi se da se ipak vise isplati manji sa savrsenom slikom, nego veci, ali sa prosecnom slikom. I da napomenem, video sam par komada, tako da nije do primerka.

<Mancha> je napisao(la):
Ja sam uzeo 957p, i slika nije ni za prici 757p kod koga je daleko ostrija. Cini mi se da se ipak vise isplati manji sa savrsenom slikom, nego veci, ali sa prosecnom slikom. I da napomenem, video sam par komada, tako da nije do primerka.

Vrlo cudno slika bi trebalo da bude u najmanju ruku ista.

mozda nije cak ni do serije 957p ... jel si probao 757p od istog datuma proizvodnje, mozda "stari" 757p i novi 757p nisu isti po ostrini...dok mozda taj 957p i novi 757p su isti ..

Moguce. Ortak ima 757p uzet pre nekoliko meseci, i definitivno je najbolji monitor koji sam video (a video sam ih dosta, narocito sve Samsunge). Kod ovih 957p se vidi matrica na ekranu, zbog cega je ostina nesto losija. A ima i dosta skart primeraka.

<Mancha> je napisao(la):
Moguce. Ortak ima 757p uzet pre nekoliko meseci, i definitivno je najbolji monitor koji sam video (a video sam ih dosta, narocito sve Samsunge). Kod ovih 957p se vidi matrica na ekranu, zbog cega je ostina nesto losija. A ima i dosta skart primeraka.

A 957DF? Drug mi ima 755DF koji (osim ocajne geometrije) ima korektnu sliku. Graficka kartica mu je ABit siluro Ti4200 i slika ima solidnu ostrinu i u 1280x960. 1152x864 je bas kako treba...

e delimire coveku je izgleda stalo da ustedi sto je vise moguce eura pa makar to bilo i 10 ... izgleda da je 957df stvarno najbolji tj bolji od 957p ali je skuplji mislim oko 30eur...9xxdf serija je mozda bolje ispala od 7xxdf serija? cuo sam da zavisi gde se prave ako je kineski kao - ne valja

Anti Patriota je napisao(la):
cuo sam da zavisi gde se prave ako je kineski kao - ne valja

Nedavno sam u jednoj firmi video gomilu monitora 753S. Nećete verovati, prave se u (najmanje) 4 zemlje: Kini, Koreji, Slovačkoj i Velikoj Britaniji!

Nazad
Vrh Dno