Misko je napisao(la):Ja na tom monitoru osim dizajna ne vidim nista extra.
Polako bre, matori... mlad je Misko, naucice vremenomsimpson H je napisao(la):Naravno nista nije ni prineti Samsungu koji posedujes :d :d
Bio si tako perspektivan a onda si podlegao si Pinku i grand paradi i uneo to djubre u kucu.
Manje citanja testova i vise gledanja u monitor a onda ce ti se samo kas'ti.
simpson H je napisao(la):Naravno nista nije ni prineti Samsungu koji posedujes :d :d
Bio si tako perspektivan a onda si podlegao Pinku i grand paradi i uneo to djubre u kucu.
Manje citanja testova i vise gledanja u monitor a onda ce ti se samo kas'ti.
CAR je napisao(la):Polako bre, matori... mlad je Misko, naucice vremenom![]()
Misko je napisao(la):Jebte kakav si ti covek, e si sam rekao da na boljem modelu koji si ti imao sa P, boje nisu kako treba, i da ti se vise svidjaju npr. na onom monitoru preko puta, sto ga koristi tvoja svastika. Ja dosao nalozen spec sa neta da kupim i gledao gledao gledao i nije mogao da mi se svidi pa nije, mislim nije los al brate od najboljeg Sonija sam ocekivao vrh vrhova. I sad sta moze da bude onda extra na monitoru koji je klasu ispod tog sto sam ja gledao?
Nikad nisam ni rekao da je 930BF vrh, al za 400 glave je keva, plus necu se muciti da ga prodam ko sa Acerom. Ima da ode za 450
za god. dana i onda ce mesto zauzeti neki brooka PVA.
I ti kao ja nikad u zivotu necu imati Samsunga, ja te pitam a x serija, ti onda a ne to nije Samsung:d
.
To je u dogovoru s njim - gde god ti napises post, a on te potkaci, moram i ja da te zveknem, cisto da te malo nerviramoMisko je napisao(la):A tebe tek sto ne razumem sa tim potrcko reply-om :d . Sta god Simpson da mi odgovori ti moras nesto da dodas, osecam da mu posle posaljes i PM: cika Simpsone, cika Simpsone evo odgovorio sam mu i ja :d , jel moze sad neka birana 6800.
Samo jedna stvar: nece ti se dopasti uglovi gledanja na ovom monitoru. Nisam bas pazljivo gledao u tvom prvom postu, i samo sam pretrcao preko specifikacija... medjutim, sad gledam uglove, i oni su isti kao za ovaj moj model, tj. 160° po horizontali i 140° po vertikali. A to bas i nije najbolje.Staronsky je napisao(la):Instalirao sam monitor i uz mala podesavanja sam vise nego prezadovoljan!!! :banana: Osvetljenje i ostrina su veoma dobri.Probao sam igrice,filmove DVD DivX ,internet i u svakom pogledu ovaj monitor je bio veoma dobar izbor!Bojao sam se zbog (ako mogu reci) slabijeg odziva 16ms na ovom monitoru,ali za sada nisam primeto nikakve nedostatke!16ms zavrsava posao odlicno :type: I pored svega dizajn je stvarno odradjen u SONY stilu
simpson H je napisao(la):Za Sony je dovoljno ono "It's a Sony" i za godinu, dve, deset.... :d :d
simpson H je napisao(la):Ja ti kazem da taj HS75S ima bolje boje od P, e sad dal zbog odziva ili zbog cega ali tako je.
A za god dana cigani ce da se gadjaju sa 930BF za 200e a ti ces onda da se lozis na Samshitung 999BFS sa odzivom od -18ms :d :d
Za Sony je dovoljno ono "It's a Sony" i za godinu, dve, deset.... :d :d
mige je napisao(la):Verovatno mislis na SONY SDM-S75AS, silver, 12ms
koji je u klasi sa Samsungovim panelom od 8ms-a , sto se tice odaziva !
Ja imam Sony SDM-HS75DB 8ms i prezadovoljan sam !
_kiza_ je napisao(la):mislim na SDM-HS75DS![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari