Šta je novo?

Monitor Siemens 17"

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Interesuje me da li se isplati uzeti dati monitor za 250 dem ? i interesuje me koliko je dobar tj kakva su vasha iskustva ? ;)

swiper je napisao(la):
Interesuje me da li se isplati uzeti dati monitor za 250 dem ? i interesuje me koliko je dobar tj kakva su vasha iskustva ? ;)
Za te pare ili +10eura mozes uzeti Sony trinitron koji je 10x bolji i kvalitetniji! Naravno polovan za te pare. Znaci trazi neki compaq, dell, sony itd. koji ima sony trinitron ekran. Jako su kvalitetni!

Re: Re: Monitor Siemens 17"

Ufretin je napisao(la):
Za te pare ili +10eura mozes uzeti Sony trinitron koji je 10x bolji i kvalitetniji! Naravno polovan za te pare. Znaci trazi neki compaq, dell, sony itd. koji ima sony trinitron ekran. Jako su kvalitetni!

A ovaj siemens konkretno da li je dobar ?? Pogledacu to za Sony lepo bi bilo kada bi naso tako povoljno ;)

Re: Siemens

vvv je napisao(la):
Koji Siemens?
Ima vise modela

E to ne znam tachno, reko i je jedan tip da se prodaju na veliko polovni Siemens 17" al ne znam koki modlei :(

Modeli

Ne znam tacno nazive,ali jedan model im je bas vrhunski
Ima tockic i tri tastera kao cm-1503

Ali svejedno imas za slicne pare dell,EIZO ILI Fujitsu(e175) trinitron,usporedba
je suvisna

Re: Modeli

vvv je napisao(la):
Ne znam tacno nazive,ali jedan model im je bas vrhunski
Ima tockic i tri tastera kao cm-1503

Ali svejedno imas za slicne pare dell,EIZO ILI Fujitsu(e175) trinitron,usporedba
je suvisna

Pa zar nije svejedno da li ce da uzme fujitsu ili siemens kada je fujitsu=siemens, na kraju krajeva imas i siemens monitore sa trinitron ekraninma, tako da je i tada svejedno sta ce, pogotovu ako uzima polovan. Inace dell i compaq i jos neki ionako samo nalepe svoju nalepnicu na monitor.
Jedino sto su polovni monitori macka u dzaku, obavezno pogledaj monitor kako radi i da li ti odgovara slika pre nego sto kupis, ovo vazi i za nove.

Re: Re: Modeli

DusaN je napisao(la):
Pa zar nije svejedno da li ce da uzme fujitsu ili siemens kada je fujitsu=siemens, na kraju krajeva imas i siemens monitore sa trinitron ekraninma, tako da je i tada svejedno sta ce, pogotovu ako uzima polovan. Inace dell i compaq i jos neki ionako samo nalepe svoju nalepnicu na monitor.
Jedino sto su polovni monitori macka u dzaku, obavezno pogledaj monitor kako radi i da li ti odgovara slika pre nego sto kupis, ovo vazi i za nove.

Ima garancija 3 meseci tako da mogu lepo sve da ga kuci isttestiram ako se nesto sluchajno desi ... :))

Re: Re: Re: Modeli

swiper je napisao(la):
Ima garancija 3 meseci tako da mogu lepo sve da ga kuci isttestiram ako se nesto sluchajno desi ... :))
Ako nije trinitron, onda bolje da nadjes jedan sa sony trinitron ekranom.
Sad mi je drug kupio compaq 17" trinitron, 2 godine star, sto ne bi rekao, jer izgleda kao sasvim nov, 145eura, 6 meseci garancije, u novom sadu.

Fujitsu Siemens

Zar je bitno da li je Fujitsu=Siemens
Siemens proizvodi neke svoje monitore,a Fujitsu svoje

Zaboravih da napomenem da Siemensi polovni kod nas
nisu trinitron ukoliko nisu stigli neki novi

Ko proizvodi dell-a isto nije bitno,ono sto je fakat je da su monitori sa dell nalepnicom:) odlicni i bolji su od onih sa Siemens nalepnicom

Vrh Dno