Šta je novo?

monitor polovnjak

siki

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
619
Evo da podelim iskustvo sa , ostalim ( kolegama uglavnom ) nedavno posle duzeg razmisljanja i citanja po forumu i po netu sam se odlucio za upgrade na veci minotor . Imao sam 15 Viewsonic g655 odlican monitor po svemu , jedina mana dijagonala . Posto poznajem neke momke koji opet poznaju nekog ko uvozi polovne monitore mogao sam da biram medu prvima od pristigle posiljke i tako naleteo na Samsung Syncmaster 750 p koji je bio kako se ispostavilo odlican primerak star nepune 3 god , bukvalno kao nov idealne slike i boja , i odlicno radi od tada . Duzi je od 'starog' mon. koji isto ima 3 god za 1,5 cm ali je slika ostrija i boje su nekako punije . Ovo sve pisem jer sam citao dosta diskusija na ovu temu , a monitora sam se nagledao raznih na poslu , pa da podelim to iskusvo mozda nekom pomogne u dilemi . naravno pre kupovine sam monitor istestirao sa nokia mon tes programom da vidim da li mu je kontrast i osvetljenje ok i kakva mu je geometrija , i to naravno svakom preporucujem da uradi . Toliko i sretna kupovina, jer oram priznati toga treba najvise u tome .

Vrh Dno