Šta je novo?

monitor philips 220vw

edy11

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2007
Poena
330
dobijen na poklon pre par dana tek sad ukljucen i posle par minuta mi pokaze ''theft mode enabled'' .... sta mu je koji moj klinac kao da je zakljucan pokaze mi to upozorenje na sredini monitora i nece ni da bekne nijedna tipka neradi sem kad ga iskljucim iz struje ..... a da i prigusi svetlo
probao sam i sa googlanjem ali nece da moze :) a u uputstvu o tome nema nista

Poslednja izmena:
evo sad sam instalirao program sa CD-a ''Smart control II'' i kad sam restartovo komp trazi mi neki PIN i pise ovako:
Input the correct PIN or this display off in 44 minutes
Stvarno nemam pojma sta je to,dodje mi da mu vratim pa nek se on zeza sa njim

Našao na google-u.

May 18, 2009
- I just spoke with PHILIPS for one more display I came across with the same problem - the best explanation was this:

1. turn on your pc and monitor.

2. Execute "Smart Control 2" software.

3. Select the tab "plug ins"

4. choose theft "difference"

5. press "disable" button

If asked for password, enter one or the default (check your manual)
Some steps may differ from model to model but I'm sure its pretty close for all latest models.

http://www.comunio.de/external/phpBB2/viewtopic.php?p=3563685&language=it_IT

Ovde imaš lika koji je imao isti problem, probaj PHILLIPS kao PIN, ako ne znaš koji je.

Poslednja izmena:
nista nisam jos uradio,ovo cudo,mislim na PIN,ako neznas izgleda mozes da se slikas
ako ima ko neku ideju nek javi
probao sam i ovo:
http://www.howtofixcomputers.com/forums/computer-hardware/theft-deterrence-window-192468.html
ali meni je zakljucan OSD menu,a nije bio(valjda od silnih pritisaka na dugmice sam i to zakljucao
Mislim nije frka svakih 44min iscupati kabal iz struje i vratiti sve u normalu,ali pocinje da smara
p.s.
Monitor je dobijen kao naplata potrazivanja od jedne nase cenjene firme koja je prestala da postoji(MB Soft-nadam se da nije reklama posto firma nepostoji,mada ispravite me ako gresim)i nemam koga vise da pitam u vezi istog(drugar naplatio i doneo meni)

mozda neko zna kako da resim ovaj problem

Malo naivno pitanje, jesi li pokusao da stupis u kontakt sa predstavnistvom u Srbiji?

Imas li bilo kakve papire od monitora,pozeljna garancija..?

zavrseno,poslao molbu i silno kukao na Philips-ov sajt i dobio kod kako da ga resetujem tj da ga vratim u prvobitno stanje

Vrh Dno