Šta je novo?

Monitor od 22inca za ps3 ili xbox360

Bodibiber

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
330
Koji mi monitor od 22inca preporucujete-do nekih 250 evra
Nasao sam neke(asus mw 221u, samsung 223bw) ali ja se bas ne razumem toliko pa bih cenio svaku vasu pomoc

Znam da je bilo nekih postova u vezi sa monitorima za konzole ali tu je receno samo koji monitori mogu da se koriste ali ja ovde trazim vase misljenje koji je najbolji za cenu do 250 evra.

ja imam samsung 206bw wide screen i slika je extra na ps3-ci.

Moraš da gledaš da ima DVI i da je HDCP i posle ćeš da budžiš zvuk. Ne znam stvarno kakve su sad cene monitora ali toplo preporučujem da skupiš pare, ako je to moguće, i uzmeš makar 26' LCD TV. Daleko je bolje od bilo kakve kombinacije sa monitorima.

Znam da treba da ima dvi ali ne znam sta mu dodje to hdcp. Pa ja mislim da za cenu od 200-250 evra moze da se kupi dosta dobar monitor. To da je bolje na lcd tv-u to stoji ali prosecan lcd od 26 inca kosta 32000 a to mi je ipak prevelika razlika u odnosu na monitor. Moji ce uskoro uzeti lcd od 32 inca tako da bi igrao i na njemu. Znaci ako imate neku preporuku dobrog monitora od 22 in...

Moj monitor iz potpisa je sad oko 17.000...

Uzeo sam Samsung T220. Na DVI imam PC, dok sam na VGA prikljucio XBOX360. Preporuka za monitor.

Borise kakav je vertikalni ugao gledanja na tom tvom monitoru posto znam da je to boljka svih monitora. Mnogi kazu da je bolji i od 2232bw koji je skuplji od njega 30-40 evra

223 ima opasnu kocku sa panelima (posto veliki broj prodavaca odbija da se toliko detaljno proverava monitor cak do firmware-a), tako da sam iz tog razloga uzeo 2232BW posto je uvek samsung panel kod njega ,ps3 na njemu radi bez frke (ali monitor kao i vecina slicnih imaju problem sa crnom bojom posto je ma koliko smesno zvucalo "PREVISE CRNA" tj u mracnijim scenama moze da predstavlja problem ,pogotovo u ledanju filmova ili igranju mnogo tamnih igara)

Bolje pricekaj 32" TV nego da trosis pare za nesto sto posle neces koristiti.

Ali ako treba i novi monitor za PC, onda nemas izbora.

Samo da preporucim 2232BW, imam na DVI PC a VGA XBOX. Monitor ima rezoluciju 1680x1050 a xbox je jos uvek ne podrzava, ali to ce se promeniti sa fall update-om. Sve radi super. ali ipak cu se prebaciti na neki 37-40 inch LCD TV kad se ukaze prilika.

Uzeo sam Samsung T220. Na DVI imam PC, dok sam na VGA prikljucio XBOX360. Preporuka za monitor.

Potpisujem!

Ako budes uzimao za PS3 monitor od 22` bolje od ovoga ne moze.
Odlicno prikazuje crnu, ima i vga i dvi (mozes i xbox i ps3 da turis tu odjedared) slika je odlicna, i sam monitor je vise nego kvalitetan. :)

Jedino sto nema Full HD rezoluciju , odnosno 1920x1440 , ali malo koji od 22` ima a i oni koji imaju su mnogo skuplji. To i nece da ti bude nedostatak posto su retke igre koje sibaju full HD za ps3.

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao moji ce uzeti lcd tv od 32 inca tako ta bi na njemu najvise igrao(posto imam nameru da igram u kasnim vecernjim satima znaci posle 22h kada moji idu da spavaju) a monitor bi cisto uzeo da kada mi dodje neko drustvo mogu da igram u mojoj sobi a ne da moram da budem sa mojima.
Colt sta si mislio pod tim da monitor necu moci vise koristiti(ovde vidim dosta ljudi igra ps3 i xbox na monitoru i svi su zadovoljni).

Poslednja izmena:
taj asus 221u imas da nadjes za ispod 200 evra tako da ti je to najjefitnije resenje al sigurno ne najbolje .
Kad vec mozes da izdvojis toliko para uzmi samsung

Borise kakav je vertikalni ugao gledanja na tom tvom monitoru posto znam da je to boljka svih monitora. Mnogi kazu da je bolji i od 2232bw koji je skuplji od njega 30-40 evra

Los vertikalni ugao, kad gledam film iz kreveta koji je nizi od stola, slika postaje dosta tamnija, nije najsrecniji monitor ali nije ni skup toliko a podrzava HDCP za PS3... 2232BW je sigurno malo bolji monitor, ali ne znam bas da li opravdava razliku od 30-40 evra, takodje ja sam 3 puta vracao monitor zbog mrtvih piksela, pazi i na to, i cak posle treceg puta kada sam mislio da ih nema (proveravao sam u radnji) ipak sam ih otkrio kuci, ali nisu toliko strasni i ne vide se u 98 % situacija pa me mrzelo da idem i cetvrti put da vracam..

U Metrou ima neka akcija, nesto kao 22" za 10k dinara. Naravno bez DVI ali za XB360 idealan. BEST BUY.

ok blue hvala ali ja jos ne znam koju cu konzolu uzeti. Uzeo bih je oko nove godine ako do tada xbox bude modifikovan i bude terao pirate uzimam xbox a ako ne bude uzimam ps3. Tako da ako bi uzeo taj monitor bez dvi a posle uzmem ps3 bice pisi propalo.

ok blue hvala ali ja jos ne znam koju cu konzolu uzeti. Uzeo bih je oko nove godine ako do tada xbox bude modifikovan i bude terao pirate uzimam xbox a ako ne bude uzimam ps3. Tako da ako bi uzeo taj monitor bez dvi a posle uzmem ps3 bice pisi propalo.

Xbox i jeste modifikovan:D Zato moze da tera pirate i da crkava na tone :smoke:

mozes ti i sada da uzmes xbox 360 da ti tera pirate, samo to zahteva malo hiruskog zahvata na samom xbox-u. Lite-on mora da ide napolje i da se stavi druga optika, a onda igras pirate bez problema. Pa ti sad vidi sta ti je ciniti. Ako te interesuju detalji PM me

Poslednja izmena:
Naravno da moze, ali koliko ce to da koshta :) "fleshabilni" drajv ne mozesh bash da kupish u C Marketu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno