Šta je novo?

Monitor me ubi u pojam )-:

• Začetnik teme gromnik
  • Datum pokretanja
G

gromnik

Guest
Imam monitor Asus 19" oznake se i ne secam uglavnom je W itd...placen tacno 9000.

Od skoro mi se periodicno trese slika neprestano pa onda prestane par dana pa opet.
Primetio sam da se manje trese kad podignem refresh rate ali nikako da zaustavi da se trese.
Od uredjaja nema niceg blizu monitora sto bi izazvalo ovo pa mi uopste nije jasno u cemu je problem.

Molim savet.

Ili probaj da odvojis kabl od monitora od ostalih kablova, oce ponekad od toga da talasa slika.

a na crt monitorima kad malo talasa? da nije tv kartica kriva za to (kablovska)?

Jedan od mogucih krivca je i kablovska

Jedan od mogucih krivca je i kablovska

VRlo moguce provericu da nije kablovska ionako mi je cudna slika ovih dana na tv-u.
Loshe uzemljenje nije i sve ovo gore sto ste naveli nije. Vrlo moguce da je ipak kablovska :type::smash:

A ako ni to nije u pitanju bacam monitor kroz prozor bukvalno.

Poslednja izmena:
meni se nesto slicno desavalo kad sam probao za druga jedan Asus 223D , samo mnogo cesce , trese se 10 sekundi pa ga nema 10 minuta pa opet. Problem resen kad sam stavio VGA kabl od mog Viewsonic VG2230 , mozda je kvalitetniji pa ne skuplja neke smetnje il je Asus-ov u startu bio pohaban

Jeste ipak u pitanju tv kartica. Samo sam izvadio kabal od tv-a i monitor je prestao da se trese. Hvala svima na odgovorima.:banana:

Nazad
Vrh Dno