Šta je novo?

Monitor LG E2240

maddog74

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2006
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
Tablet
/
Mobilni telefon
XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
Pametni uređaji
XIAOMI Smart Band 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dakle,problem je sledeci...
Uradjena je reinstalacija sistema,vracen racunar,prikacen monitor i prc.
Linija preko celog monitora,treperi,kao da su gamma podesavanja poremecena,sa setovanjem gamma opcije na grafickoj karti linija nestane,na setovanjima sa samog monitora ne...
Linija nije fixna,tj menja mesto u zavisnosti od pozadine i uglavnom se vidi na plavoj boji.Na mom racunaru slika je perfektna,graficka je ge force 220 gt,a monitor iz naslova.Napajanje monitora je externo.Probacu jos sa zamenom kabla iz monitora do graficke,mada je sve radilo normalno pre reinstalacije.Treperenje se vidi i kada nisu instalirani drajveri za graficku,a prilikom bootovanja na POST ekranu,nema nikakvih anomalija na slici???
Sta predlazete,ako nije do kabla,ima li ko iskustva sa slicnim problemom?
Pozdrav.

Prilozi

• treperenje.jpg
    treperenje.jpg
    294 KB · Pregleda: 70
prvo prikaci monitor na drugi racunar ako se isto desava onda je do monitora a ako ne onda je graficka ili nesto drugo.

Probaj kabl. Moze da smara. Posle uradi ovi iz gorenavedenog posta.

Hahahaha evo sad stigoh kuci,pa proveravam odgovore,ovo je neverovatno!?
Na mom monitoru,a predpostavljam da je i kod vas tako,na slici koju sam prikacio ne vidi se nikakva linija!Na monitoru gde sam radio print screen,linija treperi i na monituru,ali ista takva linija se vidi i na jpeg slici koju sam snimio i na samom pregledu ove teme ,kad otvorim prikacenu sliku vidi se linija,cak i kad smanjim browser na pola ekrana,vidi se linija koja treperi i na ovoj strani i istovremeno na desktopu monitora,samo sto je ova slika na browseru umanjena,ali linija je srazmerno manja,nista mi nije jasno,sutra cu da odnesem moj monitor tamo,a denecu njegov kod mene,naravno,ako nije do kabla.Inace ,monitor je star par meseci....

Nazad
Vrh Dno