Šta je novo?

Monitor kao TV

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Zanima me da li se isplati (mislmi da se sigurno isplati) uzeti monitor sa TV tjunerom i koristiti ga kao TV, nego kupovati neki TV. Trenutno koristim neki Samsung CRT TV od 21", pa sam mislio da kupim neki LCD monitor sa tv tjunerom da oslobodim malo mesta.

Sta mislite o pomenutoj varijanti?

Koliko ce te izaci taj LCD i graficka, kupis dva monitora.

Hoces da zamenis televizor tft monitorom da bi oslobodio malo malo mesta? Ako zivis u kutiji sibica - sigurno se isplati. Na kraju krajeva - dva monitora su uvek prakticni - imas veliku povrsinu za rad. Na pr. citas podatke sa jednog dok modelujes nesto na drugom...

Hoces da zamenis televizor tft monitorom da bi oslobodio malo malo mesta? Ako zivis u kutiji sibica - sigurno se isplati. Na kraju krajeva - dva monitora su uvek prakticni - imas veliku povrsinu za rad. Na pr. citas podatke sa jednog dok modelujes nesto na drugom...

Nisi dobro ukapirao sta je hteo da pita.

Covek pita da li se isplati da zameni svoj postojeci CRT monitor TFT monitorom sa ugradjenim tunerom.

Po meni stvarno je to odlicna stvar :)

dobra je stvar..

ja sam hteo da uzmem tu varijantu, posto sam tv poklonio sestri... ali nisam nasao ni jedan monitor osim samsunga koji je bio skuplji 150 evra od mog 940b..

kada sam kupio 940b, (posle 2-3 kada se doslo do love) onda sam gledao da kupim neki stanalone tv tuner (tv box), nesto sto ce mi raditi nezavisno od racunara. tesko je naci dobar uredjaj za neke pristojne pare.uspeo sam da nadjem neki, ali nisam bio zadovoljan radom istog.

vratio sam uredjaj i kupio x800xl AIW karticu sa tv tunerom, i sada mogu kako/tako da gledam tv...

iskreno najbolje bi mi bilo da sam u startu iskesirao lovu za LCD sa tv-om

Meni jadno izgleda analogni TV program na bilo kom LCD-u, digitalni pak nisam imao prilike da vidim ali pretpostavljam da je identicna stvar.

nije kao tv, ali meni je skroz ok.... daleko od toga da ne moze da se gleda...

pa kako ljudi sa plazmama i lcd tv-ima...

Poslednja izmena:
Jednako jadno izgleda i na plazmama, kao i na LCD televizorima, meni bar.
CRT je za takav sport, ovi drugi morace da sacekaju HD da bi zasijali u punom sjaju.

Nazad
Vrh Dno