Šta je novo?

Monitor IPS za 150e. ???

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Cao.
Drugaru treba novi monitor gledali smo neki sa IPS posto ima za ovu cenu da se uzme.
Ja imam Dell-a 2312hm kaze da mu se nesvidja sta drugo uzeti?

Niko da se javi sa tim Asusovim IPS monitorima, da proverimo da li ima ghostinga zbog 14ms (na netu se ne zale). A nema sanse da ih niko sa foruma nema!

Ili Dell ili Monitor 23" Asus VS239H LED IPS, 1920x1080 (FullHD) DC50M:1 DVI-D HDMI 16.299 dindžona. Mada Dell mi je definitivni favorit zbog stalka.

Ovaj Asus ima bas ok cenu a na osnovu mog slucaja mogu da kazem da su Asus monitori izuzetno kvalitetni i imaju odlicne karakteristike, evo ovaj moj sa dvi je kostao kao krs Samsungovih modela bez dvi iste dijagonale a sve ih je sahranio :) Znam nekoliko ljudi koji su kupili te Samsunge kad i ja i oni monitori koji su ostali zivi posle 2,3 godine imaju razne lose tripove. A ovaj 3 ipo godine star VW220TE radi kao da je nov :)

Naravno, ovo nista ne mora da znaci, ocigledno smo mi trziste za fus robu raznih proizvodjaca..

Bas me zanima kakav je ovaj Asus VS239H vs Dell 2312HM? sad sam se istripovao da menjam monitor, prodam ovaj i doplatim oko 100e :)

Vrh Dno