mr_gee_fox
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2009
- Poena
- 319
Ewo bas malopre sam zavrsio turnir u PESu sa drugarima. Naravno to se igralo na 32" LCD televizoru. I mogu vam reci da su me rezultati odusevili sobzirom da je rezolucija bila 1360x768. E sad posto meni sledi jedna kupovina monitora kad-tad (vidite u moja masina, pa cete znati zasto) interesuje me da li je bolje uzeti neki pristojan (DVI je podrazumevan) 19x12/10 monitor ili neki LCD TV ali fullHD. Komp mi uglavnom sluzi za net/gaming/mmediu/i ostale gluposti pa me zanima ako bi izbor pao na TV koji bi fullHD model bio bestbuy od 32-40"?
inace ovaj ubogi samsung LE32A330 je ostavio bolji utisak nego sto sam ocekivao. Isao je preko DVI>HDMI interfejsa. Sto se tice ostrine slike, nije losa u odnosu na rezoluciju na datoj dijagonali, a probijanje svetlosti je prisutno ali apsolutno zanemarljivo.
inace ovaj ubogi samsung LE32A330 je ostavio bolji utisak nego sto sam ocekivao. Isao je preko DVI>HDMI interfejsa. Sto se tice ostrine slike, nije losa u odnosu na rezoluciju na datoj dijagonali, a probijanje svetlosti je prisutno ali apsolutno zanemarljivo.