Šta je novo?

Monitor ili TV?

mr_gee_fox

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2009
Poena
319
Ewo bas malopre sam zavrsio turnir u PESu sa drugarima. Naravno to se igralo na 32" LCD televizoru. I mogu vam reci da su me rezultati odusevili sobzirom da je rezolucija bila 1360x768. E sad posto meni sledi jedna kupovina monitora kad-tad (vidite u moja masina, pa cete znati zasto) interesuje me da li je bolje uzeti neki pristojan (DVI je podrazumevan) 19x12/10 monitor ili neki LCD TV ali fullHD. Komp mi uglavnom sluzi za net/gaming/mmediu/i ostale gluposti pa me zanima ako bi izbor pao na TV koji bi fullHD model bio bestbuy od 32-40"?

inace ovaj ubogi samsung LE32A330 je ostavio bolji utisak nego sto sam ocekivao. Isao je preko DVI>HDMI interfejsa. Sto se tice ostrine slike, nije losa u odnosu na rezoluciju na datoj dijagonali, a probijanje svetlosti je prisutno ali apsolutno zanemarljivo.

Kao srecni korisnik Samsung 40B550 mogu da ti preporucim da sto pre predjes na veliku dijagonalu.
Slika je u svim aspektima kvalitetnija od monitora i mnogo se manje zamaram nego ranije.
Gledaj da uzmes nesto od 40" tj. sa Full HD rezolucijom, i izbegavaj plazmu jer nije predvidjena da radi kao monitor (burn in efekat).

da da....
kad sam kacio na moj 32" 720p slika je bila zadovoljavajuca pa sam pomislio da umesto monitora udje u obzir neki fullHD LCD. Dok sam kod druga kacio na 42" 720p slika je bila bas ocajna (verovatno zbog vece dijagonale i iste rezolucije)...

Nazad
Vrh Dno