Šta je novo?

Monitor do 300e

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
170
Moze i nesto preko, ako vredi dati novac. Trenutno imam Dell u2412m koji i dalje radi PERFEKTNO, ali hocu monitor za gaming, jer se ne bavim obradom slika.
Trazim nesto sto je 120-144Hz naravno 1080p, i 24inc je sasvim ok. Veci su i dosta skuplji. Gledao sam Asus MG248Q i izgleda mi jako lepo, a i ima sve sto mi treba. Ima li mozda bolja varijanta za taj novac?

Iskreno stavio sam 300e jer ne znam za koliko mogu moj monitor da prodam, zato kazem da moze i malo preko.

Hvala :)

Koji procesor imas i sta planiras igrati na 144hz? 144hz se uzima za esports overwatch,csgo,lol i to gde je i najmanja kolicina vremena bitna.
Edit:
Za 1440p rx 470 ne moze da odrzi 60 fps.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Najvise igram DOTA 2, ali su tu i ostale igre malo zahtevnije (Quantum Break, Lords of the Fallen, Mad Max itd.) Kontam ja da ne moze bas da drzi 60fps,a realno koji ce mi onda 144hz monitor ako nemam preko 60fps u igrama :)
Iskreno vise mi se svidja da imam lepsu sliku, ali da radi tecno igrica.
Imam 955BE klokovan na 3.6 Mhz.

Treba ti ili jaca grafika ili da obaras detalje da bi igrao na preko 120FPS da bi iskoristio benefite 144Hz monitora. A velika verovatnoca da taj 955BE ne moze da izgura toliko u nekim igrama koje su zavisne od procesora. Tako da prvo procesor, pa jaca grafa, pa onda da gledas neki 144Hz monitor, inace ti se ne isplati.

Monitor za PC, naravno.

Treba ti ili jaca grafika ili da obaras detalje da bi igrao na preko 120FPS da bi iskoristio benefite 144Hz monitora. A velika verovatnoca da taj 955BE ne moze da izgura toliko u nekim igrama koje su zavisne od procesora. Tako da prvo procesor, pa jaca grafa, pa onda da gledas neki 144Hz monitor, inace ti se ne isplati.
Upravo to. Dota 2 je kao i sve Source (iako je ovo Source 2) igre izuzetno ograničena procesorom.

Koji procesor imas i sta planiras igrati na 144hz? 144hz se uzima za esports overwatch,csgo,lol i to gde je i najmanja kolicina vremena bitna.
Edit:
Za 1440p rx 470 ne moze da odrzi 60 fps.
RX470 "jede" za doručak Source igre, LoL i sl. boraniju. Problem je taj prastari Phenom II...

Pa da, to se podrazumeva, mislio sam da ne moze da odrzi 60fps na 1440p u ozbiljnijim igrama.

Ko igra esports, za njega je 144hz 1080p monitor neuporedivo bolje resenje od 60hz 1440p monitora.

Slažemo se.

RX 470 na 1440p je do 75 Hz za šta i postoje monitori.

P. S.
Profi CS: GO igrači još obaraju rezoluciju na 4:3 plus da bi imali što veći FPS, al'
tako je kad su milioni $ u pitanju :d.

Ne obaraju na 4:3 samo zbog fps-a, dobijaju se bolji uglovi gledanosti kada se stoji negde, npr na dust2 kod vrata ima neki bolji ugao preglednosti, ima jos takvih mesta sigurno, drug koji je profi kanteras mi pokazivao :D

Nazad
Vrh Dno